maanantai 24. syyskuuta 2012

Vauvantuoksua

Kävin ystäväni vastasyntynyttä vauvaa katsomassa, tai no, lauantaina jo syntyi, mutta aivan uunituore on vielä :) Voi että ne pienet on sitten niin ihania! Pelkäsin, että iskee sellainen vauvakuume, että on joko hankittava siveysvyö tai asumusero, että pystyy pitämään itsensä kurissa, mutta hämmästyttävää kyllä kävelin sairaalasta ulos ihan samalla fiiliseksellä kuin sinne meninkin; ehkä vielä joskus.

Vauvaa ihanampaa asiaa ei olekaan, mutta nyt on aika nauttia niistä muistakin hyvistä jutuista sekä tietysti vauvasta, joka jo lähentelee seitsemää kuukautta. On monenlaista tapahtumaa, pippaloa, matkaa tulossa, jotka haluaisin kokea ilman vauvamahaa. Lisäksi tämä laihdutuskuuri (?) jumittaisi siihen, että raskautuisin taas. Mutta on ne tuoreet kääryleet vaan niin suloisia..

Päivän liikunta jäi 1h15min vaunulenkkiin tältä päivältä, ei kertakaikkiaan taas ehtinyt/viitsinyt muuta. Onneksi sentään tuo tuli tehtyä. Ruokapuoleen olen suhteellisen tyytyväinen, iltapalarahka oli erinomainen (rahkaa hedelmäsalaatilla, pähkinöillä ja viinirypäleillä) ja vielä olisi pikkiriikkinen nälkä, mutta saa olla ja odottaa aamupuuroa :)

Sturm und Drangin uusi levy kolahti postilaatikkoon tänään. Olen iloisesti yllättynyt, levyllä ei ole yhtään huonoa biisiä, vaan tykkään jokaisesta. Pojat kuulostavat ammattimaisemmilta ja on selvästi aikuisempi ote musiikissa.

Loppuun tavoite, tähän pyrin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti