maanantai 3. syyskuuta 2012

Maanantai.

Kyllä sen taas huomasi, että on maanantai. Siitä kertoi mm. aivan käsittämättömästi muovipussiin räjähtänyt avaamaton siideri, joka valutti sisältönsä pussista lattialle. Onneksi huomattiin ja saatiin siivottua ennen kuin parketti meni täysin pilalle :P

Maanantaista kertoi tehokkaasti myös pois paikaltaan hypännyt pesukoneen poistoletku ja erittäin märät likaiset pyykit vessan lattialla. Olin kerännyt valtavan pyykkivuoron odottamaan pesu-urakkaa... ja nyt ne on kaikki märkinä.

Sain hankittua päähäni maanantaikuhmun unohtamalla, että totta tosiaan yläkerrassa on harjakatto.. Jälleen kerran kopahti pääkoppa kattoon suhteellisen voimakkaasti.

Flunssaillaan porukalla täällä, minä ja Lumina ollaan tällä hetkellä sairastupalaisia. Käytin Luminan lääkärillä tänään, ei ollut korvatulehdusta eikä muutakaan vaivaa, ihan pelkällä flunssalla mennään eteenpäin. Toivon mukaan vältytään jälkitaudeilta. Itse alan kuulostamaan siltä, että olen kiskonut viskiä sujuvasti koko elämäni. Ääni on kieltämättä mielenkiintoinen :) Mutta tätä se nyt on kaikkialla, kaikki valittavat flunssaa. Lääkkeenä kröhään on isäpapan keittelemä marjamehu, suoraan luomuna omista marjapensaista kotitalon pihasta :)

Kelasotku selvisi, ainakin jollakin tavalla. Siis tämäkin oli taas sitä surkuhupaisaa "meidän tuuria".. Mentiin yhdessä Kelaan tivaamaan, että mikäs tässä nyt mättää. Tällä kertaa meitä asiakaspalveli hieman fiksumpi henkilö joka kertoi, että meidän nettihakemuksemme on aivan kummallinen. Vika ei ollut edes meissä, vaan itse lomakkeessa ja siinä lomakkeen täyttöohjelmassa. Kuulemma virkailija ei ole koskaan aikaisemmin vastaavaa nähnyt, lomake oli antanut täyttää itsensä aivan väärin ja totaalisen virheellisesti. Me kiltisti vastattiin kaikkiin kysymyksiin ja laitettiin päivämäärät yms oikein. Ohjelma oli sekoillut jotain omiaan. Ensimmäistä kertaa kyseisen virkailija työuran aikana. Voi mikä yllätys :) Näin ne asiat meillä aina menevät. Eivät koskaan putkeen yhdellä kerralla. Nyt pitäisi asian olla hoidossa ja hakemuksen kunnossa. Ja pitäisi ja pitäisi, vielä täytyy erinäisiä papereita toimittaa Kelaan, jotta oikeat isäkuukausimaksut saadaan sitten aikanaan. Saa nähdä paljonko tässä vielä menee pieleen :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti