sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sunnuntai

Vauva nukkui viime yönä normaalisti, eli yhdellä yösyötöllä mentiin! Itsekin olen siis nukkunut jokusen tunnin, mikä ei kyllä aamuväsymyksessä mitenkään erottunut, aivan yhtä död olin kuin yleensäkin aamuisin. Univelkaa on kertynyt vuosien edestä, ei sitä yhdellä nukutulla yöllä paikata, mutta hyvä näin :) Vauva on ollut oikein hyväntuulinen tänään, selvästi parempi olotila hälläkin kun on saanut nukuttua.

Salille vei tieni puolen päivän jälkeen, 50 minuutin treeni tuli tehtyä. Lisäsin jalkaprässiin 10kg painoa lisää. Menisi enemmänkin, mutta edetään nyt rauhallisesti. Rintalaitteessa huomasin, että voima on kasvanut, ennen sai naama irvessä vääntää 20kg:a, nyt se meni niin kevyesti, että piti kahdesti tarkistaa onko siellä varmasti niin paljon painoja. Eli 25kg:lla jatketaan :)

Kaikki tämä hieno treenaus tuhottiin sitten Rossossa myöhemmin iltapäivällä ;) Tilasin pizzan ruispohjalla ja täytteinä vuohenjuusto, pinjansiemenet, pesto ja aurinkokuivattu tomaatti. Namsk! Iltapalaksi tänään tiedossa joko rahkaa tai fetasalaattia.

Näitä kun joka blogissa on nykyään niin seuraan valtavirtaa ja sorrun näihin itsekin:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti