perjantai 7. syyskuuta 2012

Dokka dukossa

Olen nyt ollut kohta viikon flunssassa, ääni on mukavan käheä (tosi miellyttävää komentaa lapsia kun ulos tulee pelkkää pihinää) ja olo on välillä kuin rekan alle jääneellä. Samoin pienin on edelleen räkäinen ja ollut tosi levoton ympäri vuorokauden. Unen määrä on vähäinen muutenkin ja flunssaisen vauvan kanssa valvoessa se jää aivan minimiin. Välillä on iltaisin ollut aivan kertakaikkisen raato.
Onneksi on ihana mies, joka töistä tullessaan ottaa vastuun kodin pyörittämisestä ja antaa riutuneen mamman levätä ;)

Tänään oli herätessä jo vähäsen inhimillisempi olo, vauvakin nukkui taas koko yön tavalliseen tapaansa. Heitin aamulla pesukoneen päälle ja tein miehelle eväsleivät mukaan :) Luminan päiväunien jälkeen sain siivouskohtauksen ja pesin kylppärin lattiasta kattoon. Ensi viikon lauantaina pidämme tuparit, joita varten on siivottava joka tapauksessa.

Eilen tuli todistettua taas yksi hyvä puoli pienessä kaupungissa asumisessa :) Kävin Kaarinan poliisilaitoksella uutta passia hakemassa. Koko toimintaan meni ehkä 15 minuuttia. Turun poliisilaitoksella jonotin keväällä lasten passeja noin 3h/passi, huhhuh. Kunhan passi ensi viikolla tulee niin alan varailemaan matkoja XD Häämatka on vielä tekemättä, se tulee olemaan koko perheen reissu Edinburghiin :] Jos lentolippuja on sopivalle ajankohdalle vielä saatavilla.. Lisäksi miehen kanssa ollaan pohdittu Oslossa käymistä. Ensi kesäksi lapset toivovat reissua Legolandiaan.

Otin Luminalle välikausihaalarin käyttöön, nyt on ollut sen verran viileitä ilmoja jo. Vaikka ensi viikoksi onkin luvattu taas hellettä :/ ei kiitos.
Luminalla on nyt tänä syksynä Travallen välikausihaalari kokoa 68cm. On aika reilua kokoa ja menee helposti koko syksyn. Keväällä ei enää mahdu.




Luminalla on tämä haalari, mutta vaaleanpunaisena. Aivan ihana ja söpönen vauvahaalari :) On tuulenpitävä, mikä on hyvä ominaisuus näin rannikolla asuvalle.

Tytön kasvuvauhdista riippuen ensi kevääksi tai seuraavaksi syksyksi on kaapissa odottamassa tämä Travallen Remu välikausihaalari kokoa 86cm. Tämä on sitten jo tuulen- ja vedenkestävä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti