maanantai 17. syyskuuta 2012

Sleepless in St. Karins

Yöt ovat viime aikoina olleet hyvin rikkonaisia. Itse nukun huonosti, vauva vielä huonommin. Hassua kyllä mummolassa ollessaan pikkuneiti on suostunut nukkumaan ihan kokonaisia öitä heräämättä huutelemaan sen enempiä, mutta kotona... Huh. Viime yönä aloin kehittelemään mielessäni ideoita, joilla päästään tästä huutovaiheesta eteenpäin ja opitaan taas nukkumaan yöllä. Tähän asti vaavi on ollut loistava nukkuja, herännyt kerran yössä syömään ja taas nukkunut tyytyväisenä. Nyt huudetaan monta kertaa yössä, myös vaikka otetaan viereen.

Mitään varsinaista unikoulua en ala pitämään, en luovu yösyötöistä kokonaan enkä aio huudattaa lasta. MUTTA jotain tälle tilanteelle pitää tehdä. Tällä hetkellä olen itse alakerran pelihuoneen vuodesohvalla, vauva täällä pinnasängyssä. Lopen uupunut mies saa nukkua rauhassa yläkerrassa. Hienosti osallistuu vauvanhoitoon ja tekee enemmän kuin oman osansa, mutta tarvitsee sitä unta kuitenkin työssäkäyvänä enemmän kuin minä. Itse voin nuokkua päivät täällä imuri ja tiskiharja kädessä, mies ei voi töissä ottaa päikkäreitä. Siispä koitetaan saada yöt rauhallisemmiksi, ettei tarvitse nukkua eri kerroksissa.

Tämän yön taktiikkana on siis nukuttaa neiti viileämpään huoneeseen ja vähentää maidon litkimistä. Ylhäällä on oikeasti kuuma kaiken aikaa. Meillä on jäähdytin yläkerrassa, mutta se ei aivan vastaa varsinaista viileämpää ilmaa. Tässä puolen tunnin sisään Lumina on herännyt kolmesti huutamaan. En ole antanut rintamaitoa vaan ollaan rauhoitettu neiti tutti suussa uniasentoon. Mies lähti nukkumaan, joten tästä eteenpäin olen omillani.

Viimeisen kahden viikon tapahtumista sen verran, että oltiin miehen ja kolmen ystävän kanssa erotiikkamessuilla. Itse lähinnä menin katsomaan yhtä lempparibändiäni, Turmion Kätilöitä, jotka vetivät lyhyen mutta intensiivisen keikan. Setti alkoi mahtavalla Suolainen kapteeni -biisillä, ja encorena paukutettiin tietty Teurastaja :D Siinä välissä tuli monta hyvää biisiä, jäin kaipaamaan Verta sataa -kappaletta, joka on tällä hetkellä oma suosikkini. Harmitti, ettei sitä soitettu :/ Muuten oli hyvä meininki ja ääni lähti täysin kun karjuin biisien mukana. Näitä eroottisempiä esityksiä tuli katsottua muutama, ne on aina niitä samoja juttuja, joten ei niistä mitään varsinaista huumaa saa revittyä. Hirveän kallista oli kaikki tänä vuonna, juomista "matkamuistoihin", ei tullut ostettua oikein mitään ihmeitä. Enemmän keskityttiin porukalla koheltamiseen ja hauskanpitämiseen :) Ihan kuin oltaisiin oltu taas nuoria kaikki ;D

Omat tuparit pidettiin viime viikonloppuna, ystäviä saapui paikalle ja oli ihana nähdä kaikkia :) Saatiin mahtavia tuparilahjoja ja oli tosi kiva viettää aikaa kaikkien kanssa. Loppuillasta mentiin Apolloon, joka oli aivan tupaten täynnä jengiä, ihan liikaa porukkaa päästetty sisään. Forte kun on vesivahingon vuoksi rempassa niin bilekansa kerääntyi Apolloon. Lopputulos oli lähinnä ahdistava.

Ostettiin vihdoin lentoliput Edinburghiin! Häämatka siis toteutuu jo kuukauden päästä! En millään jaksaisi odottaa. IHANAA. On ollut hirveä ikävä sinne. Kummallista, miten voi johonkin paikkaan kiintyä niin täysillä, nähdä siitä jatkuvasti unia ja odottaa jälleennäkemistä kuin odottaisi kotiin kauan poissa ollutta rakasta. Jonkinlaista matkakertomusta koitan saada kasaan reissun aikana/jälkeen, kuvien kera. Suunniteltiin jo, että ensi kesänä lähdettäisiin vähän pidemmäksi aikaa sinne, nyt reissut ovat olleet niitä neljän päivän pikavisiittejä. Aina tuntuu loppuvan aika kesken :/

Ja tiedän, että synnytyskertomustakin odotellaan ;) Johan siitä on vasta 6,5kk *krhm* Kunhan löydän synnäripaperit jostain niin voin kaikkien iloksi tarinoida tänne yksityiskohtaisesti ;)

Ainiin, päivän creepy-osuus: pelihuoneen televisio meni itsestään päälle sen jälkeen kun päätin majoittautua tänne täksi yöksi. Ei, en istunut kaukosäätimen päälle. No, ei näistä tällaisista enää hypi pitkin seiniä kuten nuorempana, kaikkeen tottuu ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti