lauantai 22. syyskuuta 2012

Kadonneen vyötärön metsästys

Iski läskikriisi. Taas. Monesti ennenkin, mutta tämä tuntuu jotenkin erilaiselta nyt.
Asetin itselleni haasteen ja tavoitteen. Työpaikan pikkujoulut ovat parin kuukauden päästä, ja on PAKKO laihtua, edes muutama kilo, ennen niitä, tai sitten en osallistu ollenkaan. Ja kuten kaikki minua vähääkään tuntevat tietävät miten "mielelläni" jättäisin kyseiset pippalot väliin.. Raportoin miten asia etenee.

Tässä nyt kolmatta päivää ollaan salaatti- ja soijasapuskalinjalla. Ei pastaa, perunoita eikä leipää. Pullastakin pystyin kieltäytymään kevyesti, eikä viikonloppusuklaa tarttunut kaupasta mukaan. Toistaiseksi motivaatio hyvinkin korkealla. Salilla ja kävelylenkillä (itse sauvakävelin) käytiin miehen kanssa. Parina edellisenä päivänä on tullut tehtyä vaunulenkkejä ihanassa syysilmassa.

Olen sitä ihmistyyppiä, joka raskausaikana onnistuu haalimaan kaikki mahdolliset kilot itselleen vaikkei erityisemmin mitään roskaruokaa syökään. Jotenkin siellä viimeisellä kolmanneksella repeää homma täysin käsistä ja lopputulos on yksi vauvastaan onnellinen, mutta läskikriisissä kieriskelevä mammutti. Nyt mammutti haluaisi siirtyä pienemmän eläinlajin edustajaksi (gasellia minusta ei saa, mutta edes peruspossu, pliis?), mielellään pysyvästi. Ja lihaksia olisi kiva saada. Langanlaihuudesta en välitä, mutta jos vyötärö erottuisi muuten kuin kolmena päällekkäisenä makkarana niin olisi hirmuisen kivaa.

Muita jorinoita:

Vauva ei nuku. Ei sitten millään. Hänellä on nyt jokin ihmeellinen vaihe meneillään, etenkin tuo motoinen kehitys häiritsee yöunia. Ei se mitään, ei se ikuisesti kestä.

Lapsilla oli koulupäivä tänään, koululla oli avoimet ovet. Käytiin ihmettelemässä paikanpäällä, miehelle paikka toki on tuttu kun on itse peruskoulun siellä käynyt.

Tilasin Sturm und Drangin uuden levyn. Sitä odotellessa.

Illan huumoripläjäys:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti