tiistai 2. lokakuuta 2012

Suuri maailma

kutsuu pientä tyttöäni :) Lumina päätti viime viikolla ottaa pari huimaa kehitysaskelta. Ensin noustiin seisomaan tukea vasten. Yhtäkkiä vaan, makoiltiin sängyn päällä ja sitten neiti kiipesi polvilleen ja siitä jaloilleen mammaa vasten :) Ja tietenkin sama ollaan nyt toistettu moneen kertaa eri paikoissa. Muutama päivä tästä eteenpäin neiti keksi miten kontataan. Edelleen ryömiminen on se ykkösjuttu, koska se on tuttua ja sillä tavalla pääsee kovaa vauhtia eteenpäin, mutta aina silloin tällöin ottaa muutaman konttausaskeleen. Mahtaakohan koko konttaus jäädä väliin, kun on niin kiire pystyasentoon? Istuminen sujuu myös melko hyvin, siis kun neidin laittaa istuma-asentoon niin hän jököttää siinä ihan hyvin jonkun aikaa. Omin avuin ei ole tajunnut nousta istumaan.

Eilen tuli pienelle sitten 7kk jo täyteen. Miten ihmeessä aika on mennyt näin äkkiä? Kauhea haikeus iski, vauvavuosi on yli puolen välin jo reippaasti. Ei vielä haluaisi luopua ihan pienestä, joka kasvaa koko ajan isommaksi ja kohta ollaan taaperovaiheessa. Missimitat eilen olivat 7505g ja 68,3cm.

Nyt kun on välillä teoriassa jopa jonkin verran aikaa lukea, niin tilasin itselleni sen paljon kohutun Fifty Shades -trilogian. Luen alkuperäiskielellä, usein ovat parempia niin kuin suomennettuina. Olen päässyt ensimmäisen kirjan sivuillle 105 tai jotain sinne päin. Toistaiseksi ei ole vielä valjennut miksi kirjasta on niin valtava haloo noussut. Olen paljon roisimpiakin juttuja lukenut :P Tarinana tuo on aika keskinkertainen, sellaista romanttista hömppää. Miespuolinen päähenkilö on kiinnostava hahmo ja lähinnä odotan sitä, että jossain vaiheessa kirjasarjaa valkenee miksi hän on sellainen kuin on. Se myös jännittää miten tuo tarina kantaa , jos koko touhu on S&M-leikkeihin perustuvaa, niin saako niistä ihan oikesti kolmen romaanin verran juttua aikaiseksi? Se jää nähtäväksi.

Kirpparilta nappasin mukaan Kata Kärkkäisen Jumalasta seuraava -teoksen. En ole hänen tuotoksiaan mielestäni lukenut koskaan aikaisemmin, ajattelin nyt avartaa maailmankuvaani ;)

Enää 16 päivää Edinburghiin \o/ Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti