keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Life after Edinburgh

Niin se häämatka Edinburghiin vaan vierähti huippunopeasti ohi :I
Koskaan ei ole tarpeeksi aikaa hengittää kaupungin ilmaa, ihailla vanhoja rakennuksia, kävellä päämäärättömästi kaduilla, kokea se vanhan ajan ilmapiiri, tehdä jänniä ostoksia.. Ensi kesänä, jos loma-asiat vain sen sallivat, lähdetään sinne koko porukka ainakin viikoksi. Ehtii käydä nähtävyydet läpi lasten kanssa ja kerrankin vain olla ilman minuuttiaikataulua ja kiirettä.

Siellä oli taas niin kaunista. Ihan itketti kun piti lähteä pois. Miten se lähteminen voikaan kerta kerralta olla aina vaan vaikeampaa? Tuleeko joskus se päivä, etten suostu astumaan Suomeen lähtevään koneeseen enää?

No, elämä jatkuu. Varattiinkin sitten miehen kanssa seuraava reissu, tuohon lähinaapuriin Tallinaan. Synti heittää keikan Tallinnassa 9.11. ja lähdetään Luminan kanssa henkiseksi tueksi ja fanijoukoiksi mukaan :) Isommilla lapsilla on isiviikonloppu silloin, joten ollaan kolmestaan sitten liikenteessä. vietin monta pitkää ja hermoja raastavaa tuntia miettien mihin hotelliin majoittaudutaan. Ensimmäinen, perjantaiyö, vietetään Metropolissa. Sieltä buukkasin saunallisen huoneen meille, jotta keikan jälkeen ryvettynyt muusikko pääsee lämpimään saunaan rentoutumaan ja laskemaan adrenaliinitasoaan :)

Toinen yö onkin sitten Nordic Hotel Forumissa, Double Deluxe -huoneessa. Tähän ratkaisuun päädyttiin sen vuoksi, että kuvien perusteella siellä on hieno sänky :D ja kylpyamme! Olen aivan hurahtanut kylpyammeisiin. Edinburghissa loma-asunnossamme oli myös amme, ja siellä läträttiin kaikki iltaisin, ensin lapset riehuivat siellä keskenään ja sitten väsynyt mamma pujahti kuuman veden syleilyyn. Yritimme myös miehen kanssa romanttisesti kylpeä yhdessä, mutta vauva oli vähän eri mieltä asiasta. Huuto alkoi heti kun edes suunniteltiin kylpyhetkeä.

Sitten on vielä yksi hotellihuone buukattu, nimittäin perjantaiyöksi ihan tuosta Turun keskustasta otettiin Börsistä huone. Miehellä on huomenna synttärit ja sen kunniaksi sitten vaavi menee mummille hoitoon ja miehen kanssa lähdetään perjantaina vähän juhlimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti