maanantai 15. lokakuuta 2012

Kaikenlaista.

Viime torstaina oltiin neuvolalääkärin vastaanotolla, pohdittiin mm. Luminan nukkumattomuutta. Tällä hetkellä ollaan viljattomalla dieetillä, sekä minä että pikkuneiti (koska imetän edelleen). Hankalaa, hirveästi on alkanut tekemään mieli ruisleipää ja pastaa juustokastikkeella :D Yllättävän suuri muutos tuo viljattomuus, koska on ollut tapana syödä mm. aamupuuro. Leipää olen vältellyt tässä laihdutuskuurin aikana, mutta ruisleipää olen syönyt silloin tällöin.

Huomenna on seuraava neuvolakäynti ja mahdollisesti edessä on sitten allergiatestit. Olisi ihan paikallaan, koska miehen puolen suvusta löytyy vilja-allergiaa. Saattanee olla periytynyt pikkuneidille. Seuraavaksi vilja-asian jälkeen on refluksiepäily. Onneksi neidin parkukohtausten syitä nyt tutkitaan. Toki tämä voi olla vaan joku "vaihe", mutta jos joku syy löytyy niin hyvä niin.

Oli mukava lauantai kaksistaan miehen kanssa. Lähdettiin Uuteenkaupunkiin miehen bändin keikalle, varasin hotellihuoneen Aquariuksesta. En ole Ukissa koskaan viettänyt aikaa sen enempää, muistaakseni käynyt kyllä, enpä muista missä yhteydessä. Aquarius oli aika perushotelli, ei mitenkään luksus tai ihmeellisen hieno, mutta ajoi asiansa. Meillä oli huone kolmannessa kerroksessa, toivoin, että olisi ollut merinäköalalla, mutta saatiin kuitenkin katsella parkkipaikkaa :)

 Keikka oli työväentalolla, joka oli ihan kävelymatkan päässä hotellilta. Kaikki meni tosi hienosti. Mukava ilta kaikenkaikkiaan. Yöllä iski migreeni ja aamulla oli vähän heikohko olo, mutta kymmenen aikaan oltiin jo aamupalaa syömässä. Kahdeltatoista lähdettiin ajamaan takaisin kotiin ja haettiin pikkuisin neiti mummolasta hoidosta.

Otin kuvia ja videopätkää  ns. pokkarikameralla, joten laatu nyt on mitä on... Mutta tässä videopätkä, jonka latasin Juutuubiin. Tässä linkki, klikkaa tekstiä niin linkki tuubiin avautuu:  Synti - Kuolinvuode

Laulaja-basisti on minun rakas ;)

Torstaina Edinburghiin! Lapsia jännittää kovasti ja itse odotan reissua suurella innolla. Saa nähdä mitä pienin tykkää lentokoneesta, se on ainut asia mikä mietityttää enemmän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti