keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Väsymystä ja sen sellaista

Nyt on äiti kyllä hyvin väsynyt. Viikkokausien univelka alkaa selvästi painamaan, etenkin omassa pääkopassa. Lumina on nukkunut muutaman yön aavistuksen verran paremmin, mutta itse en ole saanut unta senkään vertaa mitä ennen.

Tänään noustiin "pirteänä" seitsemän jälkeen kun herätyskello soi ja isommat lapset möykkäsivät alakerrassa kovaan ääneen. Roope toipui kahden päivän mysteerikuumeestaan ja pääsi taas kouluun. Tänään onkin pojalla tiedossa uintia monta tuntia, ensin koulussa liikunnan kaksoistunti, jonka viettävät uimahallissa ja sitten illalla taas 1,5h:n treenit.

Käytiin ääntymässä ÅSK Games -uintikisoissa, Roope ui 50m vaparin. Voittosijoille ei yltänyt tällä kertaa, mutta oma aika parani muutamalla sekunnilla, mikä on aina hieno juttu :)

Siellä mamma istuu jännittämässä ;)
Lumina avasi sanaisen arkkunsa ja totesi "mamma" tässä eräänä päivänä :) Voi sitä liikutuksen määrää. Nyt toistelee mam-mam-mam-mam-mam päivittäin. Lisäksi ollaan vaipanvaihdon yhteydessä vaippa-sanaa alettu harjoittelemaan, se on vaan "pa"  vielä :) Lumina konttaa jo sujuvasti, jos vaan haluaa, usein valitsee kyllä ryömimisen vielä. Seisomaan osaa nousta hienosti ja tykkää olla pystyasennossa. Joka paikkaan pitää kiivetä.

Sisarusten vanhat duplot on tosi mielenkiintoisia :) Ei niillä tietenkään vielä mitään rakennella, mutta on hauska paiskoa niitä pois laatikosta ja pureskella :D

Lukaisin ensimmäisen Fifty Shades -kirjan loppuun ja olen nyt toisesta osaa lukenut noin puoliväliin. Ensimmäinen lähti tylsästi käyntiin, oli yhtä haukotellua, mutta loppua kohti tarina parani huomattavasti. Jopa pieni mielenkiinto pysyi yllä. Niitä kohuttuja aikuisviihdekohtauksia hypin jo yli, en jaksa lukea niitä samoja asioita uudestaan ja uudestaan, sivutolkulla. Toisessa osassa on jo enemmän juontakin ja muita tapahtumia. Mielenkiintoista nähdä/lukea mitä kirjailija on keksinyt kolmanteen osaan. Jos päähenkilöt menevät naimisiin niin alan itkemään (sisäisesti), on sen verran kliseistä sitten, että voi huoh.

Miehen Synti-bändillä on lauantaina keikka Uudenkaupungin työväentalolla, kaikki sinne sitten paikanpäälle kuuntelemaan laatumusiikkia! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti