lauantai 3. marraskuuta 2012

Marraskuu

Vuoden pimeimmät ajat ovat käsillä. Jospa niiden myötä itse aktivoituisi tämän blogin kanssa ja kirjottaisi taas useammin kuulumisia :)

Mistä sitä aloittaisi.. No, enää 23 päivää jäljellä töihin palaamiseen. Äitiysloman rippeet on enää jäljellä ja ei voi muuta kuin ihmetellä ajankulun nopeutta. Jäin sairaslomalle ja sitä kautta äitiyslomalle viime vuoden joulukuussa ja nyt pitäisi palata takaisin töihin.. Outo fiilis. Toisaalta haikeus on valtava, toisaalta ei jaksaisi enää odottaa, että pääsee takaisin töihin. On ollut ihanaa olla kotona Luminan kanssa, mutta kyllä kaipaan muutakin. Pääsee kehittämään ja toteuttamaan itseään. Ja toki asiassa on myös se sosiaalinen puoli, en ole mikään mammakerhoissa istuskelija, mutta tykkään kyllä jutella ja olla ihmisten parissa, ja työpaikalla on hyvin samanhenkistä porukkaa. Työkaverini ovat aivan huippuja :) Terveisiä töihin, pian nähdään!

Mutta kuulumisia kuvien kera:

Eli täälläkin satoi lunta silloin 25.10., joka on muuten miehen syntymäpäivä :) Herra Ihana täytti 29v. <3 Sen kunniaksi luontoäiti päätti valkaista maan ;) Ensin satoi ihan vähäsen ja sitäkin jo ihmeteltiin lasten kanssa, ja lopulta taivas repesi täysin ja isot lumikinokset peittivät pihat. Sai tehdä jopa lumitöitä, joista näin sivumennen mainiten kyllä tykkään kovasti. Siinä näkee työnsä jäljen heti ja kauniisti kolattua pihaa on mukava katsella. :)


Pidän talvesta ja lumesta kovasti, ja viime vuosina olen löytänyt sisäisen jouluihmiseni ;)
Pian pääsee koristelemaan kotia lasten kanssa, ja jouluostoksille tietenkin!

Lumina on taas kehittynyt lyhyessä ajassa valtavasti, muutama päivä ennen kuin täytti 8kk neiti päätti alkaa kävelemään kävelykärrynsä kanssa. Tassutteli huterasti, mutta päättäväisesti pitkin eteiskäytävää ja näytti hyvin tyytyväiseltä itseensä :) Lempiasento on tietenkin pystyasento, joka paikkaan noustaa seisomaan ja siitä sitten välillä kaatuillaan pää edellä lattialle :I Onneksi tasapaino kehittyy koko ajan. Mummi osti neidille hauskan konttauskypärän :) Mielestäni lapsonen näyttää nyt ihan Super Mariosta tutulta sienipäältä ;D

Varasin itselleni ja miehelle hotellihuoneen Hamburger Börsistä pe-la yöksi viime viikolla, vähän kuin synttärilahjaksi miehelle :) Huone oli halvin mitä löysin (äitiysrahabudjetti ;P), mutta yllätti iloisesti tilavuudellaan ja tadaa, kylpyammellaan!

Lisäksi maailman ihanin anoppi oli tilannut pienen yllätyksen meidän huoneeseen :) Voi että olen onnekas kun on niin mielettömän ihanat appivanhemmat.

Luna tuli käymään hotellihuoneessa ennen kuin isä haki hänet, tässä neiti selaa kanavia :)

Miehellä oli työkamujen kanssa virkistymistä, kävivät katsomassa stand-upia ja syömässä. Itse lojuin sillä aikaa kylpyammeessa kaikessa hiljaisuudessa. On harvinaista herkkua kun yleensä päivät on täynnä ääntä ja hulinaa.

Tykkään kovasti hotelleista. Johtuu varmaan siitä, että siivousfanaatikkona on ihanaa jättää sotkut taakseen jonkun toisen ongelmaksi :) Ja muutenkin voi vaan olla ja keskittyä siihen mitä on tekemässä, ei tarvitse tehdä tuhatta asiaa samaan aikaan. Hotelleissa on tietynlainen tunnelma, josta tykkään.

Tässä sumukuva:

On ollut sumuista viime aikoina. Tänäkin aamuna kun lähdettiin Raisioon pojan uintikisoihin oli Kaarina sumun peitossa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti