torstai 19. tammikuuta 2012

Shoppailua

Löysin vihdoin piuhan, jolla saan kuvat kamerasta koneelle ja pääsen vihdoin päivittämään tänne.
Kaikenlaista uutta kivaa on tullut hankittua. Aloitetaan vaikka viime viikon shoppailusta Lauran kanssa.

Eli tämä kiva Ninjago-paita tarttui mukaan Jesper Juniorista, siellä oli joitain Lego-vaatteita ja tuotteita -50% alennuksessa ja koska poikani 9v. on aivan hillitön Ninjago-fani, niin tämähän oli oivallinen löytö pikkumiehelle :) Lego-vaatteet ovat aivan ihania kaikin puolin, mutta hintavia tietysti.

Seppälästä sai neiti valita mieleisiänsä vaatteita, nämä sitten lopulta lähtivät mukaan. Hauska tuo koirapaita ;) Lisäksi on ylisöpöt tumput ja alusasu, ja hienolle neidille pitää aina välillä ostaa lisää koruja. Pojalle löysin Batman-sukat :D


Benettonilla oli myös alennusmyynti ja siellä oli kaikkea ihanaa.. Piti hieman rajoittaa shoppailuvimmaansa ja tyytyä näihin :) Pojalla on meneillään kauluspaitakausi, joten sai sitten uuden hienon kauluspaidan (tykkää käyttää myös kravaatteja kauluspaitojensa kanssa..), tytölle ostin ihan perus Benetton-logopaidan, koska siihen tykästyi ja vauvalle kaksi bodya ja paidan. Oli niin söpöjä, etten voinut vastustaa, vaikka kaapit jo pursuavat vauvanvaatteita.


Mököstä nappasin mukaan Ratian pitkähihaisen paidan vaaville ja nuo ylisöpöt kumisaappaat! Miten tuollaisia voi vastustaa :) <3

Käytiin Lauran ja lasten kanssa myös Pentikin ovella kurkkimassa ja ihastuin tähän siilityynyyn, mutta se jäi ostamatta... No, ihana Laura oli sitten myöhemmin käynyt hakemassa tyynyn sieltä minulle :) En kestä, ihana ystävä <3 Ja ihana tyyny. Pitäisi ostella lisää näitä, että siili saa kavereita.


Viime lauantaina käytiin miehen ja lasten kanssa laivalla, minne tietysti sai rahaa kulumaan ihan kiitettävästi. Törsäsin naamanhoitoon kerrankin (ihan kuin tässä vielä jotain voisi pelastaa ;P) ja ostin nämä:

Siinä on Bodyshopin kuorinta-ainetta ja L'orealin ihmeaineita ;) Täytyy myöntää, että kun on useamman päivän noita L'orealin Youth Code -tuotteita käyttänyt, niin kyllä jonkinlaisen eron huomaa entiseen verrattuna. Iho on jotenkin sileämpi (?) ja paremman näköinen. Tuossa pakkauksessa on päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide ja nuorennusseerumi :) Tässä iässä pitää jo ryppyvoiteita käyttää ahkerasti, kun vielä on jotain toivoa siitä, että asioille voi tehdä jotain. Suosittelen Youth Codea kaikille, joilla parasta ennen -päiväys on mennyt umpeen ;)

Ostin Tax freesta myös _LAUKUN_. Eli tämän


Se on Guessin Freya. Ihanuus, olen tykästynyt. Olen tässä jo jonkin aikaa haaveillut Guessin käsilaukuista ja nyt sattui sopiva kohdalle, piti ostaa omaksi :)


Mies osti Diorin Hommea. Se on huumaavin tuoksu, mihin olen koskaan törmännyt. Tällä tuoksulla (ja muutamilla muillakin avuilla ;) minulta aikanaan vedettiin jalat alta, olin täysin myyty. Hyvännäköinen, ihana mies, joka tuoksui NIIN hyvältä! En pysty vieläkään vastustamaan tätä.

Täytyy käydä postissa hakemassa Stockmannin pakettini, joka sisältää mm. tämän suloisen Sophie The Giraffe -ruokailusetin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti