maanantai 23. tammikuuta 2012

Kaikenlaista.

Eilen tuli jännitettyä vaalituloksia, yleensä en politiikkaa niin seuraa tai siitä sen suuremmin mitään irti saa, mutta presidentinvaalit kyllä herättävät miettimään asioita. Kävin äänestämässä ja oma ehdokkaani pääsikin toiselle kierrokselle, uusi äänestys on vielä edessä. Kannatan liberaalimpaa näkökantaa asioihin ja vihreitä arvoja, joten ei liene vaikea arvata kenelle oma ääneni menee vielä toistekin.

Kaikki muistanevat TYKS:n sairaalapalon 2.9.2011? Itse en (tavallaan valitettavasti, olisi ollut mielenkiintoista) ollut sinä yönä töissä, mutta jälkipyykin ja väliaikaisten muutosten aikaan toki olen normaalisti ollut töissä, kyseinen palo kosketti kyllä melkeinpä kaikkia kantasairaalan tiloissa työskenteleviä. Meidän osastolle palo toi suuria muutoksia, esim. tilojen jakamisen ja laitteiden käyttämisen suhteen, oltiin evakossa toisella osastolla vähän aikaa jne. Mutta aiheeseen liittyen muutamia linkkejä:

Ensiavun valvontakameran kuvaa palon alkamisen aikaan

ja

Onnettomuustutkintaraportti


Ja sitten raskautta. Eli rv 35+6 nyt, huomenna tulee 36 täyteen ja alkaa olemaan sellainen olo, että kyllä nyt riittää tämä jo. Onhan ihanaa olla raskaana ja parasta on se, kun tuntee vauvan liikkuvan kohdussa, mutta kaikki muu oheisvaiva ja hitaus ja liitoskivut.. Pari päivää on supistellut nyt, ei mitenkään kovin kivuliaasti, eikä mistään synnytyssupistuksista ole tosiaan kyse, mutta kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti