sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Laiska sunnuntai

Isäntä oli illalla viihteellä ja itsekin tuli valvottua jonnekin aamuneljään asti, joten tänään ei ole päivä
lähtenyt erityisen reippaasti käyntiin. Äänestämässä pitäisi käydä ja voisi laittaa saunan päälle myös. Olohuone kaipaa epätoivoisesti siivousta. Taidan tarttua imuriin ja pölyrättiin pian.

Aamulla tuli muutama kipeä supistus, piti oikein ähistä ja puhista niiden tahtiin, mutta sitten se loppui :P Eilen supisteli koko päivän aika laimeasti, mutta tasaisesti kuitenkin. Kunpa nämä supistukset saisivat jotain toimintaa kohdunsuulla aikaiseksi ja tällä kertaa vauva syntyisi spontaanisti, mielellään lasketun ajan pintaan tai vaikka vähän aikaisemmin. Roope syntyi 41+6 ja Luna 41+4, molemmat käynnistettyinä. Tällä kertaa toivon asioiden menevän luonnostaan omaan tahtiinsa.

Käytiin eilen isännän kanssa katsomassa uusi Sherlock Holmes elokuva. Olihan se melkoisen näyttävä ja juoneltaan ihan mielenkiintoinen, sekä muutamia oikein hyviä huumorikohtia löytyy, mutta muuten jätti vähän kylmäksi. Elokuva oli jo liian sekava, siihen oli ahdettu liian paljon kaikkea. Välillä tuntui, että putoaa täysin kärryiltä. Viihdyttävä elokuva kuitenkin, mutta tuskin tulee ostettua dvd-kokoelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti