keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kiirettä, siivousta ja kyläilyä

Kiirettä on pitänyt nämä pari päivää. Eilen pesin keittiön lattian, hinkkasin alakerran vessan puhtaaksi lattiasta kattoon, pyyhin olkkarista pölyjä, tyhjentelin muuton jäljiltä jääneistä jätesäkeistä yhden (ei niitä ole enää kuin joku 5kpl tms, mutta miten voikin olla niin vaikeaa saada ne tyhjennettyä, blergh :P) ja pesin 5 koneellista pyykkiä. Muutamia peittoja ja lakanoita, mutta myös normipyykkiä. Mistä ihmeestä sitäkin voi tulla niin paljon? Alaselkä oli taas hyvin kiitollinen tästä kaikesta raatamisesta.

Aamulla revin itseni seiskan jälkeen ylös, harjailin suurimmat muruset lattioilta (note to self: OSTA NIITÄ PÖLYPUSSEJA), tyhjensin ja täytin tiskikoneen, pesin koneellisen pyykkiä, tyhjensin yhden jätesäkin ja järjestelin tavaroita paikoilleen ja vaihdoin lapsille puhtaat lakanat.

Sain tänään ihania vieraita vähän kauempaa; hyvä ystäväni ja kummityttöni. :) Vietetiin shoppailupäivä Skanssissa, käytiin tyhjentämässä Benetton, Seppälä, Name it, Mökö, Jesper Junior ja Polarn. O. Pyret. Ostelin lapsille vaatteita, itselleni nappasin Lindexiltä yhden motivaatiomekon odottamaan vauvan syntymää ja laihdutuskuurin alkamista. Laitan kuvia ostoksista mahdollisesti huomenna, jos ja kun ehdin :)

Ennen kertakaikkiaan inhosin shoppailua ja kaikenlaista kaupoissa vetelehtimistä, mutta tämän raskauden myötä on herännyt omituinen shoppailuhimo. Lastenvaateliikkeet jaksaa koluta tarkkaan läpi ja jopa sisustaminen kiinnostaa. Mitähän minulle on tapahtunut :D ? Uusi vuosi, uusi ihminen? Nojoo. Saa nähdä miten tässä vielä käy. Tänään meille muutti Pentikistä siili, aivan ihana pehmokaveri tähän sohvalle :)

Maha voi paksusti, liikkeitä tuntuu taas lähinnä alavatsalla, onkohan jonkinlainen kääntymisoperaatio suoritettu huomaamatta, tai sitten neiti on kaksinkerroin. Ensi viikolla on synnytystapa-arvio, sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti