sunnuntai 4. elokuuta 2013

Ensimmäinen hääpäivä!

Varoitus: sisältää ällöhempeilyä.

Tänään se on, ihka ensimmäinen hääpäivä :) Sinänsä merkittävä etappi ihmiselle, joka läpi koko nuoruutensa vannoi, ettei koskaan erehdy menemään naimisiin. No, nuoruus oli ja meni, ja siinä kolmen kympin kynnyksellä tapasin elämäni suuren rakkauden <3 Mieli muuttui naimisiinmenon ja kaiken muunkin suhteen, olin vannonut eläväni riehakasta sinkkuelämää loppuelämäni, tehden vain niitä asioita, joista saan itselleni maksimaalisen ilon ja hyödyn. Mutta kuinka ollakaan, riehakas sinkkuelämäni loppui melko lyhyeen. En ollut koskaan aikaisemmin kokenut vastaavaa hullaantumista. Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien olin koukussa. Lukuisten epäonnistuneiden parisuhdeviritelmien jälkeen olen löytänyt sielunkumppanini <3 Meillä on aina hauskaa yhdessä, olemme samaa mieltä lähes kaikesta, musiikkimausta lähtien kaikki on samanlaista. Ihan kuin olisi löytänyt jotain kauan sitten kadonnutta, jota ilman ei voi olla kokonainen.

Tätä siirappisen ihanaa yhteistä taivalta juhlistettiin eilen Elorockin merkeissä. Hovirinnan rantaravintola järjesti kyseisen pienen festari-iltaman, ja koska lipun hinta oli kohtuullinen ja kyseinen paikka lähellä, niin päätimme juhlistaa ensimmäistä hääpäivää rokkaamalla :) Päivällä Elorockissa esiintyi erinäisiä tuntemattomia bändejä, joiden vuoksi ei lähdetty paikanpäälle, vaan tähdättiin katsomaan illan pääesiintyjät Mokoma ja Poets of the Fall. Mokoman keikka oli aivan huikea ja Poets oli iloinen yllätys. Viimeksi kun Poetsin keikalla olin niin petyin heidän, tai lähinnä laulajan, lavapelleilyyn, mutta tällä kertaa esiintyminen oli sopivan asiallista ja pääosassa olivat biisit, eikä laulajan känninen itsensä lääppiminen. Poetsin lyriikat ovat sopivan kryptisiä, tietynlaista persoonallista sanaleikkiä. Tykkään. Suurin osa biiseistä on onnistuneita ja koukuttavia.

Pitää oikein erikseen mainita, että hääpäivän vieton kruunasi se, että Mokoman pojat toivotti meille lavalta hyvää hääpäivää :) Kiitos tästä Mirvalle ja Katjalle!

Photo: Hyvää ensimmäistä hääpäivää meille <3
Photo: Nuhanenä

Photo: Kuollut, kuollempi, kuollein

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti