sunnuntai 18. elokuuta 2013

Sunnuntaiblääh

Lyhyesti näin uniaikaan jo... Ensimmäinen intensiivinen treeniviikko on ollut antoisa. Yksi kahvakuula, yksi uintikerta, yksi sulkapallo ja kaksi salikäyntiä. Voi että olen kaivannut sitä hikistä raudan repimistä :D Jalkaprässissä saan toimimaan samat painot mitä keväälläkin, mutta penkiltä ei (tällä hetkellä!) nouse ihan niin paljon mitä loppukeväästä. Mutta ei siitä paljoa puutu, joten treeniä, treeniä, treeniä. Ruokavalio on pysynyt siedettävästi hallinnassa, mitään ylitsepääsemätöntä suklaanhimoa en ole kokenut, pizzaa söin, mutta en saanut siitä mitään kiksejä, joten minun puolestani senkin voi jättää kokonaan pois. Proteiinivanukas maistui paremmalta kuin koskaan ennen. Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen koko tähän viikkoon. Mitä enemmän urheilee, sitä paremmin pääkoppa toimii.

Niin, ensi viikko on haasteellisempi, kun on Luminalla päiväkodin aloitus ja pieni kaveri on varmasti sangen järkyttynyt siitä kaikesta, joten pitäisin mieluiten pikkuisen lähettyvilläni kaiken mahdollisen ajan. Toisaalta on omat yövuorot, joiden jälkeen ovat treenit olleet yhtä haukottelua ja tuskaa. Ei auta, nyt on haaste päällä, pakko pystyä. Ihanan hauska pikku yksityiskohta ensi viikossa on myös se, ettei ole ainuttakaan vapaapäivää. Mutta kuka niitä kaipaa........ bläh.

Tästä viikosta olisi muutakin kerrottavaa ja kuvamateriaalikin tarjolla, mutta ne herkut täytyy jättää huomiseen. Toivon saavani unta. Nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti