maanantai 12. elokuuta 2013

Treenimotivaatio!

Sieltä se taas löytyi :) Kadonnut treenimotivaatio.. tai ei ehkä kadonnut, lomaillut lähinnä ;) Tilannehan tämän laihduttamisen ja fitnessjuttujen kanssa on se, että tammikuu-toukokuu välillä lähti se -11kg. Kesä- ja heinäkuu menivät kyllä treenaamisen suhteen .... hiljaisesti. Kävelylenkkejä tuli tehtyä ja lasten kanssa riehuttua pihalla, jonkin verran vatsaa ja punnerruksia tuli tehtyä kotosalla. Mutta olen niin saamaton kotona jumppaaja, pitää päästä salille tai kuntokeskukseen ohjaajan piiskattavaksi. Joka tapauksessa positiivista tässä on se, että paino on kutakuinkin sama kuin mitä toukokuussa. Ei painonpudotus on ollut pysyvää! Jei :)

Paikallinen uimahalli, jossa käyn salilla, oli kiinni kesäkauden. Siinä suurin syy lorvailuuni.. Nyt kun pojalla alkaa taas kilpauintitreenit niin tulee itsekin lähdettyä salille. Ja toki muutenkin. Tässä pari viikkoa on jo motivaatio huudellut taas, ja olen odottanut, että lähikuntokeskuksen jumppakausi lähtee normaaliaikatauluilla käyntiin ja tietenkin sitä, että uimahalli aukeaa!

Minulla on tässä 8 viikon haaste edessä, lokakuun alussa on ystäväpariskunnan häät, joihin on tavoitteena laihtua jokunen kilo. Joko käytän samaa mekkoa, joka oli päälläni lauantaisissa häissä tai sitten toivon mahtuvani johonkin yhtä kokoa pienempään ;) Mitään erityistä mekkoa ei ole tähtäimessä, vielä... Katsotaan miten 8 viikon kuntokuuri vaikuttaa :D Ainakin kevään aikana hankitut lihakset olisi mukava saada taas löllön alta esiin.

Tänään lähti kuntokuuri/laihdutusoperaatio käyntiin kahvakuulatunnilla. Meinasin pökertyä. Se oli ihanaa :D Aloitin 6kg kuulalla kun ajattelin, etten jaksa tai pysty yhtään mihinkään. Päädyin tekemään viimeiset sarjat 12kg:n kuulalla. Olihan niitä lihaksia vielä vähän tallella :D Tähtäimessä on toki joskus tulevaisuudessa isommat painot, ehkä seuraavaksi 15kg? Ruokavalio koki muutoksen myös, nyt saa kesäherkuttelut jäädä, enempää jätskiä ei pakkaseen osteta ja grilliherkkuja saa taas syödä ensi kesänä. Jääkaapin täytin rahkalla ja raejuustolla. Roopen mummo toi ämpärillisen mustikoita meille! Olin hyvin kiitollinen, sai pakastimen täyteen herkullisia marjoja. Omalta pihalta tulee vähäsen marjoja myös, jos vain jotain saa pakkaseen talvea varten niin hyvä niin. Enemmän kasviksia ja proteiinia lautaselle nyt, samoin marjoja. Hiilareita vähäsen vähemmän, mutta pitää saada tarpeeksi, koska muuten en jaksa tehdä salilla mitään.

Salille mennessä en uskalla edes koittaa penkkipunnerrusta. Keväällä nousi 70kg. Katsotaan sitten jonkun ajan päästä nouseeko sama taas uudelleen :D

Täytyy kyllä myöntää, että aika surutta on tullut mässättyä kaikkea herkkua, mitä on tarjolla ollut. Kotiin en ole paljoa mitään ostellut, mutta rakas leipomistaitoinen anoppini aina välillä hemmottelee meitä kaikella hyvällä ja töissä yövuorot ovat tunnetusti melkoisia "läskivuoroja".. Tosin oli tänäänkin monenlaista herkkua töissä tarjolla, ja ihana ele se on asianomaisilta, mutta nyt oli pakko jättää kaikki väliin. Ok, myönnän, söin muutaman salmiakin, rakastan salmiakin makua <3 Olen aina lapsesta asti fanaattisesti rakastanut salmikkia :D Se maku on yksi parhaimmista mitä tiedän. Lakusta en tykkää sitten toisaalta yhtään :O ja hedelmäkarkit aiheuttavat lähinnä yökkäysrefleksin. (Olen salaa niin ylpeä itsestäni, etten koskenut herkkuihin töissä, enkä ottanut ruokalassa jälkiruokaa! I love food ;D )


Fitnessblogien seuraaminen on suosikkipuuhaani ja rakastan niitä kaikkia motivaatiokuvia ja mietelauseita :D Tässä muutama...

















Oli muuten melkoinen shokkiaamu tänään, viimeiset pari viikkoa ollut pelkkää yövuoroa + sairastuminen = unirytmi aivan hukassa. Kun herätyskello soi 05:30 pomppasin semipirteänä ylös, vaikkakin olin saanut unta ehkä joskus yhden maissa (lääkkeestä huolimatta) ja taapero piti konserttiaan aamuyöstä. Työpäivä meni mukavasti kahvin voimalla, mutta kun lopulta pääsin kotiin ja sain syötyä (kahden munan munakas fetasalaatin kera) niin kaaduin tajuttomana sohvalle. Siitä mies kiskoi ylös mukaansa kahvakuulatunnille :D
Huomenna samaa shokkihoitoa, toinen aamuvuoro putkeen!

Lapsilla alkaa koulu huomenna. Tyttö menee siis toiselle luokalle ja poika vitoselle. Miten minun pikkuiset ovat kasvaneet niin hirmuisen äkkiä?? Onneksi on vielä tuo pienenpieni Lumina <3 Ja mahdollisesti se yksi iltatähti vielä joskus.. :) Ultrasin töissä kahta raskaana olevaa, ihasteltiin pienokaisia ja sukupuoletkin saatiin selville ;) Kieltämättä se vauvakuume alkaa taas puskemaan päälle. Mutta vielä olisi monta asiaa tehtävänä ennen kuin on vauvan aika! Kuten tämä 8 viikon projekti tässä..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti