keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kiirekiirekiire!

Viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet todellista matalalentoa. Tämä viikko ehkä kruunaa koko "juoksuajan" hektisyydellään. Vanha asunto piti tyhjentää kokonaan ja siivota. Se on nyt tehty, edelliset kolme päivää raadettiin miehen kanssa yötä myöden. Miten voikin aina olla tällaista, että asiat jää joka kerta viime tippaan! Meillä oli kuukausi aikaa muuttaa, KUUKAUSI. Ja silti kolme viimeistä iltaa oli ne kriittisimmät. Toki tuotiin paljon tavaraa jo alkukuusta tänne ja huonekalut ja pesukoneet siirrettiin hyvissä ajoin. Mutta sitten se pikkusälä.. Sitä riittää.

Nyt on hyvä mieli. Vanha on jätetty taakse ja uusi koti on aivan ihana. Vaikkakin nyt on kaaos kaikkialla, ja joka paikka täynnä tavaroita, jotka odottavat pääsyä paikoilleen, ei stressaa enää samalla tavalla mitä vielä muutama päivä sitten. Omassa kodissa on hyvä olla. Ja tämä ympäristö on ihana. Ilma on raikas ja tuoksuu hyvältä.

Ja sitten se toinen kiireen aiheuttaja, eli häät! Rouviintuminen lähestyy kovaa vauhtia, 3 days to go! Lauantaina sanon tahdon ja lupaan rakastaa ikuisesti :) Sen lupauksen pitäminen ei tuota vaikeuksia. Itse juhlat, tai lähinnä niiden suunnittelu, on pitänyt kiireisenä. Vielä pitää metsästää lisää hääkarkkeja jostain, Roope tarvitsee juhliin uudet kengät ja minun pitäisi ehtiä alusvaatekauppaan. Lisäksi pitää hakea Ikeasta sisustustarroja juhlapaikalle ja vielä on edessä paikan koristelu ja pöytien laittaminen kuntoon. Voileipäkakut pitää muistaa hakea myös. Vielä ei jännitä yhtään, mutta veikkaan, että juhlapäivänä, siinä kirkon ovella saattaa iskeä pieni jännitys ja pelkotila :)

Ja sitten naamaosastoa. Tilasin taannoin niitä luomumeikkejä, kyseinen Benecosin Maximum Volyme -ripsiväri oli yksi niistä. Olen käyttänyt sitä tässä useampana päivänä ja olen ihan tyytyväinen ostokseeni. Värivalinta on Deep Black, ja sitä se todella on. En ole koskaan juurikaan uskonut ripsivärien maagiisiin pidentäviin tai tuuhentaviin voimiin, mutta kyllä monen tuotteen kanssa huomaa pienen eron normaaliin meikittömään versioon. Mielestäni tämä tuote tuuhentaa vähäsen, mutta ei nyt mitään tekoripsiefektiä saa aikaiseksi. Tuoksu on erilainen mitä ei-luomuissa meikeissä, mutta ei se mitenkään häiritsevä ole.

Ja sitten päivän tärkein asia, perheen pienin on tänään jo 5 kuukautta :) Reipas pikkuneiti nukkuu ja syö hyvin, ryömii aktiivisesti ja on perheen ilopilleri ja päivänsäde. Ihana vauva <3 Aika menee vaan liian nopeasti, joten toivoisi, että vauvat pysyisivät sellaisina vastasyntyneen oloisina pidempään... Mutta toisaalta ihana seurata kasvamisen ja uuden oppimisen riemua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti