lauantai 11. elokuuta 2012

Rouva A. täällä hei.

Nyt on häät juhlittu ja totuttaudun elämään Rouvana :)
Kaikki meni hienosti, Tuomiokirkko oli hyvin kaunis ja romanttinen ympäristö sen Tahdon-sanan sanomiseen, matka kirkolta juhlapaikalle sujui ambulanssikyydillä ja juhlapaikan koristelu oli oikein onnistunut. Tarjoilu oli mieluinen ja ihmisillä tuntui olevan ihan kivaa. Yllätysnumerona ollut tulishow oli hupaisa ja kaikenkaikkiaan juhlapäivästä jäi oikein hyvä mieli. Toivottavasti juhlijoille myös.

En ole koskaan ollut innostunut mistään hääjutuista enkä haaveillut prinsessahäistä, mutta täytyy sanoa, että omat juhlat täyttivät odotukseni ja vielä enemmän. Suurin ja tärkein asia oli tietysti se, että sain unelmieni prinssin :) Tai ainakin minusta eroon pääseminen on nyt huomattavasti hankalampaa ;D *hihi* Nojoo, en olisi voinut valita paremmin. Ihanan miehen sain <3

Kaasona oli paras ystäväni, jonka kanssa on koettu kaikenlaista, juhlittu paljon, puhuttu vielä enemmän, parannettu maailmaa, haukuttu kaikki, kahlattu ikäviä asioita läpi, tehty suuria puhelinlaskuja ja ulkoisesti hyvin erilaisista persoonista huolimatta löydetty sielunsisaruutemme :) Love you, L <3

Häiden jälkeen on taas palattu melko arkiseen elämään. Kotimme alkaa näyttämään Ikea-kuvastolta, viimeksi edellispäivänä tuli vietettyä 4 tuntia Ikea-kuution syövereissä.. Suurin osa huonekaluista on laitettu uusiksi, halusin eroon kaikesta vanhasta roinasta, jota on tullut raahattua mukana liian monta vuotta. Monia ei-niin-kivoja muistoja liittyi moneenkiin esineeseen ja halusin vihdoin eroon siitä taakasta. Ei tarvitse muistella muuta kuin että "tämäkin ostettiin yhdessä Ikeasta"... Muistolla on jännä voima, ne kulkevat mukana vuodesta toiseen ja voivat satuttaa kerta toisensa jälkeen. Tai naurattaa, tai sitten hävettää.

Näyttäisi siltä, että syksy alkaa vaatimaan paikkansa kesältä pian. Ilmassa on pientä kirpeyttä jo. Odotan kovasti syksyn tuoksua, se on puhdas ja elinvoimainen. Rakastan sadetta ja ukkosmyrskyjä (joita ihaltiin tuossa muutama tovi sitten täälläkin, aivan mielettömiä luonnonvoimien näytöksiä!!!), hämäriä iltoja ja pimeitä öitä.

Vielä kun ehtisi kerran mökille yöksi ennen talvea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti