torstai 16. elokuuta 2012

Diipadaapa.

Tässä illan ratoksi testailen Benecosin kynsilakkaa, jonka tilasin jo jonkin aikaa sitten, ja piti jo häihin laittaa, mutta en kertakaikkiaan kerinnyt. Huomisen teatterireissun kunniaksi ajattelin nyt lakata kynnet näteiksi :)
Värisävynä on "Tender kiss" (awww), joka tässä olohuoneen hämärässä valaistuksessa näyttää hyvin vaalealta, kun taas purkissa liilaan vivahtavalta. Huomenna luonnonvalossa näkee lopullisen lopputuloksen.
Mutta tätä siis kokeilen:

 Kuivuu nopeasti ja levittyy hyvin, mutta minun lakkaamistaidoillani vaatii ainakin kolme kerrosta tasaisen tuloksen saamiseksi. Olen kaikenkaikkiaan ollut hyvin tyytyväinen Benecosin luonnonkosmetiikkatuotteisiin, enkä aio enää vaihtaa kemikaalipläjäysmeikkeihin.

Uudelle paikkakunnalle muuttamisen huumassa "pakotan" perheeni erilaisiin paikallistapahtumiin ja nähtävyyksiä katsomaan. Viime viikolla kävimme Kuusiston linnanraunioilla, lapsille tämä oli ensimmäinen visitointikerta siellä ja kovasti tykkäsivät. Päivä oli kaunis ja aurinkoinen, oli ihana makailla raunioiden viereisellä laiturilla ja nauttia lämmöstä ja ennen kaikkea hiljaisuudesta (sekä lentomuurahaisista, joilla oli jokin megalomaaninen invaasiopäivä menossa). Haettiin eväsleivät ja Fantat kaupasta mukaan.
Tänään käytiin Muonamestareiden järjestämää kesäjuhlapäivää ihmettelemässä. Syötiin lounas siellä, oli ihan mukava lounaspöytä lihaa syövien ihmisten kannalta, näin kasvissyöjälle valikoima rajoittui muutamaan salaattiin, leipiin ja ihaniin lettuihin kera hillon ja kermavaahdon :)  Käytiin samalla reissulla Ekokaarinan kirppiksellä, josta tarttui mukaan Iines-lehti, rannekoru ja T-paita Lunalle. Siellä oli lapsille mehua ja keksiä tarjolla.

Luna kaivoi kaapista Espritin kengät, jotka olin ostanut jo useampi kuukausi sitten ja päätti, että ne ovat huomiset koulukengät :)
Neidillä on hyvin tarkka vaatemaku, ja vain tietynlaiset ja -väriset vaatteet kelpaavat. Pyrin hankkimaan tytölle mieleisiä vaatteita ja ostamaan toiveiden mukaan, sillä mielestäni on tärkeää, että lapsen persoonallisuus ja tyyli saa kehittyä rauhassa ja ilman kritiikkiä. Toki pitää aikuisena vähän katsoa mitä lapsi päällensä vetää, mutta kunhan on säänmukainen ja tilanteeseen sopiva vaatetus päällä niin riittää minulle.

Tässä vielä kuva pikkuisestani menossa ekaluokalle. Ilmassa on selvää syksyn tuntua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti