keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Grr!

Se tunne, kun kirjoitat pitkän tekstin, painat jotain väärää nappulaa ja teksti katoaa! Eih. Epätoivo. Kello on kohta puoli kaksi yöllä. Olen ollut yövuoroissa, tai jopa muutaman ilta+yövuoron tein ja unirytmi on aivan päin p****ttä taas. Onneksi on Imovane keksitty. En tiedä miten selviäisin tästä elämästä ilman.

Kesäkuun kuulumisia piti kirjoitella. Koko kuukausi meni jotenkin ohi, johtuu siitä, että työelämän intensiivisyys ylläpitää jatkuvaa hektistä olotilaa jopa vapaa-ajalla. Ikään kuin olisi hälytysvalmiudessa jatkuvasti. Eräänkin yövuoron jälkeen menin nukkumaan, heräsin kellon soittoon ja aloin etsimään vaatteita ja tavaroita sitä varten, että pitää lähteä aamuvuoroon töihin. Niin, kello kolmelta iltapäivällä. Mies on nyt lomalla pari viikkoa ja itsellänikin on työvuorojen vaihtamisen johdosta pari kevyempää työviikkoa tässä, joten pystyy vähän irtaantumaan sairaalamaailmasta ja keskittymään olennaiseen.

Juhannus meni mukavasti. Aattona oltiin kotosalla perheen kesken ja juhannuspäivänä suunnattiin miehen kanssa mökille kaksistaan. Ihana huomata, että meillä on edelleen hauskaa yhdessä. Seuraava parisuhdeajanvietto on ensi viikon Ruisrock. Kahden päivän liput tuli hankittua, toivottavasti sää suosii. Ei tämän ikäisenä enää jaksaisi rypeä missään mutavellissä kahta päivää. Esiintyjistä odotan ehkä eniten Hurtsia. Viime keikka teki minuun niin suuren vaikutuksen, että odotukset ovat todella korkealla. Musiikki on kaunista, laulajan karisma aivan huikea ja miehet ovat selkeästi asialleen omistautuneita ja panostavat myös live-esiintymiseen.

Biiseistä itseeni kolahtaa parhaiten tämä
Livenä tämä sai kylmät väreet juoksemaan pitkin kroppaa. Niin kaunista!

Viime kesänä ei yövytty mökillä kertaakaan, Lumina oli niin pieni vielä, että meni koko kesä muutenkin ihan sumussa, ja jäi mökkeilyt vähiin. Tänä kesänä otetaan vahinko takaisin.

Mökillä parasta on takka. Suosikkimökkiaktiviteettini on öinen lukutuokio takkatulen ääressä. Ostin kasan kirjoja täksi kesäksi, ja olen tainnut ehtiä jopa yhden lukemaan ihan alusta loppuun kokonaan, loput ovat vielä kesken tai avaamatta.Lisäksi tietenkin kaunis suomen luonto ja meren läheisyys ovat huippujuttuja mökkeilyssä. On ihana istua yöllä terassilla tai meren rannalla kuunnellen luonnon ääniä. Viikonloppuisin tosin viikon luontoäänenä toimii naapurimökin bilejengin örvellys... :D
                   

Lapsetkin rakastavat mökkeilyä. Lumina viihtyy hyvin luontoa tutkimassa, eli syömässä kaiken mitä käsiinsä saa :) Isommat pelailevat sulkapalloa, mahdollisuuksia mukaan voivat kalastaa, piirtelevät, ja kuvailevat omatekoisia seikkailuelokuvia.

                                                                                                                                                                      Juhannuksena päädyin miehen taiteellisen silmän kohteeksi, oli pieni "photoshoot" meneillään. Ei minusta mallia tulisi mihinkään kuvauksiin, ei pokka pidä :D

Jokunen ihan onnistunutkin otos oli mukana.  Tässä esimerkkejä.


Kuohuvalla juomalla juhlistettiin juhannusta ja kahdenkeskistä iltaa.


Ja kuviin pääsi mukaan tietenkin rakas, ihana aviomieheni. Kaunein olento maailmassa, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti