sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Rannalla

Perjantaina oli tarkoitus lähteä rakkaan ystävän vauvan ristiäisiin Ruovedelle ajelemaan, mutta erinäisten vastoinkäymisten sarja siirsi lähtöpäivän lauantaille. Perjantain aamupäivä oli kyllä kummallinen, kaikki mahdollinen meni pieleen. Katastrofeista selvittiin kunnialla ja illemmalla lähdettiin lasten kanssa rannalle oleilemaan. En ole pitkiin aikoihin (lue: vuosiin) uinut luonnonvedessä, nyt tuli sekin vääryys korjattua. Kylmäähän merivesi (uimahalliveteen tottuneen mielestä) oli, mutta lapset jaksoivat lutrata pitkään. Pienimmäinenkin innostui suuresti, hän on melkoinen vesipeto ollut vauvasta asti. Aina tykännyt vedestä, vauvana jopa nukahtanut suihkussa syliin. Mikäs siinä köllötellessä äidin sylissä, lämpöisessä vedessä <3

Lähi-Prisman pihalta saa uskomattoman herkullisia mansikoita ja herneitä. Meidän perhe pysyy vakiasiakkaina :) Otettiin rannalle niitä evääksi ja kaikki meni. Etenkin herneet tekevät kauppansa. Pienin tykkää herneistä kovasti, osaa jo syödä herneet yksitellen palosta. Mansikoihin suhtautuu vähän epäilevästi, mutta niitäkin söi muutaman kokonaisen.

Uimarannan vieressä on uudehko leikkipuisto ja sen vieressä liikennepuisto. Kummassakaan ei oltu aikaisemmin käyty, liikennepuisto jäi tällä reissulla kokematta, kun siellä olisi pitänyt olla oma kulkupeli mukana. Mutta leikkipuisto oli oikein mainio.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti