torstai 11. heinäkuuta 2013

Kuvasatoa Wasalandiasta yms

Tänään ajeltiin pitkä matkan Turun seudulta Vaasaan asti. Reippaana kuskina toimi siis isäni, ja mukaan lähtivät minä ja "isot" lapset. Sää suosi, lämpöä ja aurinkoa riitti, lapsilla oli hauskaa ja mammakin kävi heilumassa laitteissa.

Muistan itsekin lapsena käyneeni Wasalandiassa, siitä jäi ihan mukava mielikuva. Onhan se toki suppeampi kuin esim. Särkänniemi, mutta inhimillisten jonojensa vuoksi ehkä mukavampi paikka. Isoille hurjapäille ei kovin montaa laitetta löydy, lähinnä huvipuisto keskittyy pienten lasten viihdyttämiseen. Paras kohderyhmä on mielestäni noin 3-5 vuotiaat, heille löytyy eniten tekemistä. Toki sitä vanhemmillekin ja myös pienemmille hurjapäille.

Wasalandia sisältää mm. ison leikkikentän, jossa meidän pipanat jaksoivat jonkun aikaa riehua. Kiipeilytelineet ja erilaiset trampoliinit olivat suosikkeja.


Mamman suosikki oli koskenlasku, joka piti testata muutamaan kertaan. Loppuhuipentumalasku on tietenkin aivan huikea, myönnän kiljuneeni jonkun verran ;) Toisella kierroksella "tukkimme" pysähtyi hetkeksi laitteen korkeimpaan kohtaan, pienenpieni paniikki iski, että tähänkö nyt jäätiin jumiin tuntikausiksi, yläilmoihin. Onneksi pysähdys oli vain hetkellinen ja matka jatkui.


Kauhutalo oli ihan hieno. Suosituksena oli, ettei alle 10v lapset käy siellä. Poika 11v tykästyi, eikä pelännyt, mutta tyttö 8v säikkyi kauhujuttuja ja roikkui kädessä koko kierroksen ajan. Itse en pelästynyt kertaakaan mitään. Johtunee siitä, ettei nämä kauhujutut ole erityisen vieraita itselleni ;D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti