lauantai 12. lokakuuta 2013

Yöhaaveita

Nyt on meneillään mukavan hektinen lauantaiyövuoro, välissä taukoja, joiden aikana voi selailla sisustusblogeja ja haaveilla kaikesta ihanuudesta, jota haluaisi kotiinsa. Minun haaveenani on mustavalkoisuus ripauksella jotain sen hetkistä suosikkivärisävyä. Haluan puunvärisyyden (jota kodista tällä hetkellä löytyy yli oman tarpeen..) minimiin, ihan pieneen, ellei olemattomaan rooliin. Uusin projekti, joka aloitettiin tänään, on eteiskäytävän päätyseinän (siis sen, jossa on väliovi tuulikaappiin/pikkueteiseen, mikä se oikea termi onkaan) maalaaminen mustaksi. Tällä hetkellä väri on vähän likaisen valkoinen. Hyi. Olen eteiskäytävää visioinut mielessäni pitkään ja hartaasti. Alunperin ajattelin vaaleaa maitokahvivärisävyä seiniin, mutta olen tullut siihen lopputulokseen, että kyllä valkoinen on oikea valinta. Puhtaan valkoinen väri on harmonisen kaunis, se luo eräänlaista rauhallisuutta. Se on joidenkin mielestä vähän kylmäkin sävy, mutta itse en näe sitä asiaa niin. Uusi puhtaampi valkoinen maalipinta seiniin, ehkä jotain valoa heijastavaa maalia, ei missään nimessä mattapintaa. Ja se päätyseinä tosiaan mustaksi.

Toinen asia, mitä tänä yönä olen pohtinut ja ihastellut, on Eero Aarnion desing. Tupla Kupla -valaisimista olen haaveillut jo pitkään.
  Pöytävalaisin Tupla Kupla, S-koko, AARNIOTPS, 1

Haluaisin jokaista kokoa, minulla on melkein jo paikatkin niille valittuna :)

Luonnollisesti sitten myös Ghost on aivan hurmaava mielestäni. Jotenkin sopisi loistavasti yläkerran "rokkibaariin", jonne muuten pitäisi hankkia uusi tv-taso. Tässä asiassa varmaan Ikea lienee varmin valinta, jotain kiiltäväpintaista Beståa ehkä.. ?

Mutta Ghost:

Pöytävalaisin Ghost, AARNIOGHOSTP, 1

Tottakai myös Hello on jotenkin hauskuudessaan miellyttävä.

Pöytävalaisin Hello, AARNIOHELLO, 1

Ei varmaankaan yllätä mitenkään, että myös Ponyt ovat mieleeni.
Sekä vanhempi versio, että uudempi.
Istuin Pony, valkoinen, AARNIOPONYV, 1

On ollut todella mukavaa ajella yövuorojen jälkeen aamulla kotiin, kun aurinko nousee ja syksyn ruskaloisto hehkuu kauniina. Kotipihallakin hehkuu syksyn väriloisto.

Nurmikko on saanut lehtipeitteen :)

Näin kaunis auringonnousu tervehti väsynyttä yötyöläistä.
Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti