torstai 3. lokakuuta 2013

Viiiuuuuh...

...sinne se aika taas vierähti. Piti kolmannesta lomaviikosta tehdä oma postaus, en kerinnyt. Sen jälkeen oli kaksi työviikkoa, ja nyt olen taas viikon lomalla. Alkaa tämän vuoden vuosilomapäivät olla käytetty. Tammikuussa olisi vielä muutama lomapäivä, siitä sitten odottelemaan seuraavaa kesälomaa.

Elämä on ollut hyvinkin työ- ja opiskelupainotteista tässä viimeiset viikot. Koulussa on menossa hyvin intensiivinen vaihe, luentoja on paljon, sekä kirjallisia töitä kasaantuu. Siihen päälle normityö, treenaus (sen minkä ehtii) ja perhe-elämä, niin ei tarvitse miettiä ajankäyttöään mitenkään erityisesti :)

Olen tässä vähän vierastanut sellaista perusjumppaa, kun on niin "rautaorientoitunut", mutta eräs opiskelijatuttava vetää naisvoimistelijoissa keskiviikkoisin kaikille sopivaa kuntojumppaa ja sai minut ylipuhuttua kokeilemaan. Yllättävän tehokasta on, omasta panoksesta tietysti riippuu jumpan rankkuus. Liityin mukaan täksi syksyksi, koitan ehtiä käymään. Olen koittanut panostaa rasvanpolttoon enemmän, sauvakävelyt viuhuvat ahkerasti. Salille toki pyrin pääsemään pari kertaa viikossa ainakin. Mukavaa huomata, että läskeilykesän jälkeen alkaa taas lihakset piirtymään ihon alle. Jalkaprässiin saa latoa lähes yhtä paljon painoa kuin keväällä, ja käsipainotreeneissä siirryin 10kg painoihin kokonaan, jätän ne alle 10kg jo pois. Tällä hetkellä treenaus on selkäpainotteisempaa, mitä aikaisemmin, jotain muotoa pitäisi selkään saada.

Tähän viimeiseen muutamaan viikkoon on mahtunut työpaikan koulutusristeily (hyvin perinteistä menoa oli :D), pojan leirikoulu, auton korjailua (juuri sen, jota minä käytän..), Turmion Kätilöiden uusimman levyn julkaisu (niiiiin hyvä levy taas :) !) ja vähäsen uusien asioiden opettelua töissä.

Isä kävi eilen kylässä, lupasin tehdä synttärikakun jo viime kuussa, nyt saatiin se vihdoin aikaiseksi.

Ja pikkuneidille kävi pieni tapaturma päiväkodissa tänään. Lumina oli kaatunut penkkiä päin, vasemman silmän alla on iso mustelma ja pieni ihorikko. Lähdin hakemaan tyttöä semihädissäni, mutta onneksi ei ollut sen pahemmin käynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti