torstai 10. lokakuuta 2013

Ihana syksy!

Aivan ihana väriloisto tuolla ulkona. Tänään on satanut kaatamalla, koitin nukahtaa päiväunille kuunnellessani sateen ropinaa peltikatolla. Minua se ääni ei häiritse yhtään, päinvastoin. Yövuorot siis alkavat tänään, siitä siis päiväunien tarve.

Tämä koko viikko menee työn parissa, ainoan vapaapäiväni, joka oli eilen, uhrasin kakkostyölleni vanhusten parissa. Eikä ole mikään negatiivinen uhraus, vaan kovasti pidän siitäkin työstä, päätyöni kun on hyvin teknistä ja päivystystyönä toki kiireistä, tilanteet vaihtuu nopeasti ja koko ajan tietynlainen vire päällä. Vanhusten parissa aika hidastuu.

Viikko on koko perheelle taas peruskiireinen. Itselläni paljon töitä, lapsilla harrastukset, pitäisi takapihan muurikivet vihdoin saada aseteltua paikoilleen ennen pakkasten tuloa, lisäksi täytyy Salossa käydä katsomassa yhtä lipastoa, jonka saatan haluta meille. Mamman ihana perintösenkki saa lähteä viettämään eläkepäiviään Raumalle. Haluan valkoisen senkin/lipaston tilalle. En raaski maalata ikivanhaa, alkuperäisolomuodossaan olevaa senkkiä :I Pojalla on koulussa koeviikko, tällä viikolla on yhteensä kolme koetta. Minulla on tapana kysellä ja tehdä harjoituskokeita, jospa niistä keinoista olisi hyötyä siinä, että asiat jäävät mieleen.

Viikonloppuna oltiin miehen kanssa häissä vieraina. Kävin teettämässä juhlakampauksen Hiushuone Klipsissä. Tämä oli toinen kerta, kun käytän heidän palveluksiaan ja olen ollut hyvin tyytyväinen. Ensimmäisen kampauksen näkee aikaisemmista postauksista. Halusin tällä kertaa taas kiharoita, koska olen niin huono tekemään niitä itse. Ostin viime viikolla Remingtonin kiharrusraudan, jospa vihdoinkin saisi itsekin kohtuullisia kiharoita tehtyä! Ongelma on vaan hiusten pituus ja määrä, ei meinaa käsien notkeus ja kärsivällisyys riittää kihartamiseen :/ Mutta tosiaan, olin hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Kampaaja teki kiharat tarkoituksella todella "kikkuraisiksi", koska näin pitkissä hiuksissa ei mitkään löysät kiharat pysy, hiukset painavat jonkun verran ja kihara "venyy" :) Koko illan pysyi kiharat, vaikkakin ei niin tiiviinä mitä alkuun, mutta näyttävinä kuitenkin.Mekko EMP ja bolero Zalando


Syksyistä kynttilätunnelmaa <3 Toinen kynttilänpalvojaukkeleista on menettänyt tapaturmaisesti osan kädestään :/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti