sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Sunnuntaita!

Lauantaiyö töissä oli todella hektinen, joten aamulla kotiin päästyäni olin aivan loppu. Nukuin pitkälle iltapäivään ja kun viimein raahauduin alakertaan oli pari muutosta odottamassa. Mies oli ahkeroinut koko päivän, samalla kun oli hoitanut lapset! Takapihan muurikivet olivat päässeet paikoilleen, nyt on hieno muuri viittä vaille valmis, vain kansikivet puuttuu enää. Ensi keväänä saakin alkaa ideoimaan mitä laittaa kasvamaan uudistuneelle pihalle. Vielä pari räjähtänyttä ja satoa antamatonta marjapensasta pitää repiä pois, tulee lisää tilaa. Haaveissa olisi oma omenapuu..

Lisäksi eteiskäytävän päätyseinä on nyt kauniin musta, mies oli maalannut sen valmiiksi. Näyttää huikean paljon paremmalta mitä pelkkä valkoinen, höystettyinä hirveillä puunvärisillä listoilla.. hrr.. Hurautettiin kiirellä Bauhausiin hakemaan kasa uusia, valkoisia listoja. Oltiin paikalla vartti ennen sulkemisaikaa ja äkkiä napattiin ne kaikkein puhtaanvalkoisimmat listat, mitä valikoimista löytyy. Perusvalkoiset eivät omaa silmääni miellytä, liian keltaiseen taittuvainen värisävy, ja haluan seinät listoineen ihan valkoisiksi.
Olen myös kypsytellyt ideaa, että keittiön oviaukkoseinä maalattaisiin mustaksi. Sekin on entisten asukkaiden jäljiltä likaisen valkoinen, ja erinäisiä reikiä pitäisi saada piiloon. Myös keittiöstä vaihtuu puunväriset listat pois. Kuvia tulossa sekä muuriprojektista, että eteisen seinästä heti kun saan aikaiseksi.

Liikunnan osalta tämä viikko on mennyt ihan penkin alle. Olen ollut töissä joka ikinen päivä, eikä ole kertakaikkiaan saanut potkittua itseään edes lenkille. Nyt paremmalla motivaatiolla (ja ajankäytöllä?) kohti seuraavaa viikkoa. Huominen on vapaapäivä töistä, mutta opiskelua on tiedossa useampi tunti. Vakaana aikomuksena on lähteä salille.

Senkkiasian päätin niin, etten ostanutkaan uutta. Mamman perintösenkin tunnearvo on aivan valtava, ja toistaiseksi en pysty siitä nyt irrottautumaan :) Kunhan alakerran maalausprojektit saadaan joskus loppuun asti, niin uskoisin senkin sopivan sisustukseen vähän erilaisena yksityiskohtana. Senkin yläpuolella möllöttää seinäkello tällä hetkellä, mutta seinä huutaa kyllä jotain hyllyä. Varovasti haaveilen valkoisesta String Pocketista..
String Pocket valkoinen - valkoinen - String


Kohta on Halloween! Miehen tasavuosisynttäreitä juhlistetaan tänä vuonna vähän isommilla pippaloilla Halloween-teemalla, joten seuraavat pari viikkoa sujuvat juhlia valmistellessa :) Onneksi viimeisimmältä Edinburghin reissulta tuli haalittua mukaan valtava määrä Halloween-koristelumateriaalia, joten sen kanssa ei hätää. Tilasin oman pukuni Punanaamiosta, en ehdi missään välissä itse kauppaan jonottamaan ja ihmettelemään pukuja. Jos tilaamani puku ei olekaan sopiva, olen ihan pulassa :D

Ja junaliput tuli varattua marraskuun ekalle päivälle, näillä näkymin päästään parhaan ystäväni kanssa vihdoin viettämään laatuaikaa ihan kahdestaan :)

Lapsilla on syysloma ensi viikolla, pientä ylläriä olen heille suunnitellut, siitä lisää myöhemmin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti