perjantai 12. huhtikuuta 2013

Uusi elämäntapa.. pysyvästi?

Voisin tänne päivittää kuvan, jonka laitoin tänään faceen. Itsekin oikein hämmästyin, että herranjestas miten kroppa näyttää niin erilaiselta mihin on tottunut. Tammikuun alusta alkanut laihis/elämäntaparemontti on näemmä saanut jotakin aikaan.

Yritän tässä pullistella habaa :D Nojoo, itse asiassa hauis kyllä näkyy, tässä on nyt jotenkin huono laatu ja valaistus, mutta kuitenkin. Enää ei ole niin löllöä mössöä nahan alla, mitä ennen. On oikeasti lihasta. Lisäksi vyötärö on kaventunut, lantiolta on lähtenyt yhteensä -13cm ja joka suunnassa on tapahtunut jonkinlaista kaventumista. Tämä on hyvä alku ja olen tyytyväinen. Paino olisi saanut pudota nyt enemmän, on jo varmaan kuukauden junnannut aika pitkälti samoissa lukemissa. Senttejä on kyllä lähtenyt. Tuossa oli kahden viikon superkaventuminen, kun navan kohdalta lähti -5,5cm.

Meillä on viime aikoina sairastettu urakalla. Pojalle iski kaksi viikkoa sitten vesirokko ja samaan aikaan paranteli myös korvakäytävän tulehdusta. Kuulemma hyvin yleinen vaiva uimareilla ja sitä voi estää esim. ruiskuttamalla Ceridalia korvakäytävään ennen uintia. Pienimmällä oli elämänsä ensimmäinen korvatulehdus, nyt hänellä on vesirokko. Miehelle iski jalkaan tulehdus. Tällä hetkellä
on keskimmäinen flunssassa, kuumeessa ja korva särkee. Toistaiseksi ei ole vesirokkoa itselleen napannut, mutta voisin kuvitella, että iskee ihan näinä päivinä.

Hirmuinen kiire taas ollut viime aikoina. Liikunnan määrän olen koittanut pitää maksimissa. Tällä viikolla maanantaina oli sali+uinti, tiistaina suomipump, keskiviikkona välipäivä, eilen kahvakuula ja tänään sali+uinti. Viikonlopun osalta suunnitelmat ovat vielä auki. Olisi kamun kolmekymppiset, mutta jos Lumina on kovin vesirokkoinen ja kipeä niin jää mummolayöpyminen väliin. Siinä tapauksessa pystyisi jonkun nopsan treenin vetäisemään, esim. sulkapalloa tai salia.. Mutta jos juhlimisen puolelle menee niin viikon treenit ovat nyt tässä. Hassua, miten urheiluun jää koukkuun :)

Omatkin synttärit lähestyvät. Olen pähkäillyt Naantalin kylpylän ja Raumarockin välillä. Olen nyt 90% varma siitä, että haluan viettää "juhlapäivän" (ikään kuin tässä iässä olisi vielä jotain juhlittavaa :P) kylpylässä. Siellä saa viettää laatuaikaa miehen kanssa kaksistaan. Ihana anoppi on lupautunut olemaan lapsenvahtina :)

Ensi viikolla on Skanssiaiset. Olen koittanut parhaani mukaan välttää tällaisia massashoppailutapahtumia, mutta täytyy myöntää, että muutama niin hyvä tarjous löytyi Skanssiaiset-lehdestä, että melkein on pakko käydä ostamassa. Tarvitsen uudet lenkkarit ja Adidaksen juoksulenkkareita olisi tarjolla kohtuuhintaan. Myös lapsille saisi vaatetta ja kenkiä edullisesti.


1 kommentti:

  1. Vautsi hei! Tosi nopeita tuloksia oot saanut aikaan. Lookin' good. :)

    VastaaPoista