tiistai 16. huhtikuuta 2013

Väsymys

Pienin pirpana kehitti vesirokosta kunnon taudin itselleen. Alku näytti lupaavalta, mutta sunnuntaina näppylät räjähtivät ympäri pientä pötkyläkroppaa ja kuumekin nousi 39,3 paikkeille. Haettiin apteekista kiireellä purkillinen Poxcliniä. Jonkinlainen vaikutus sillä tuntui olevan, mutta vaippa-alue oli se pahin kohta ja siihen kutinaan ei auttanut mikään. Pari tuskaista yötä on nyt takana, viime yönä tytöllä oli mystistä mahavaivaa ja senkin vuoksi huusi monta tuntia putkeen.. Äiti on nyt vähän väsynyt. Eikä niin vähän. En tiedä mihin tytön  maha reagoi. Vehnäallergia todettiin jokin aika sitten ja sen jälkeen tarkistettiin tytön ruokavalio. Yöt ovat olleet helpompia tähän asti.

Eilen oli taas salipäivä, kulki muuten hyvin, mutta oikean olkapään seutu vihotteli. Tänään tuntuu olevan normaali. Uimaankin mentiin, mutta halli oli aivan täynnä porukkaa. Kuntouimareille on yksi rata varattuna ja kun monta ihmistä räpiköi 25 metrin radalla niin eihän siitä tule mitään.

Pakkasin rokkopallukan mukaani eilen ja lähdettiin Skanssiin. Ruokakaupassa oli pakko käydä, joten hain samalla itselleni kunnollisen treenikassin, tytöille paidat ja Luminalle kesäksi UV-suojatut shortsit. Tänään olisi Skanssiaistarjouksessa Adidaksen juoksukengät, joita vähän himoitsen ;) Jos ehdin niin käyn hakemassa. Pidin herkkupäivän eilen ja kävin syömässä Greenzin vuohenjuustosalaatin. Muistaakseni 700 kaloria (hui!!), mutta niin hyvää..

Käytän muuten ensimmäistä kertaa tätä blogia puhelimen kautta, tässä on pieniä hankaluuksia.. Lähinnä vika on käyttäjässä :) 


Kuvassa pieni vesirokkoinen muruseni

Näin ihanan kirjeen sain keskimmäiseltä muruseltani eilen <3


Ja näin komea sumu oli Turussa lauantaina. Kuvat on otettu T-sairaalan katolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti