maanantai 11. maaliskuuta 2013

Lomaviikko nro 2

Äkkiä se ensimmäinen lomaviikko hurahti. Olin perjantaina salilla+uimassa ja sunnuntaina oli läheisessä liikuntakeskuksessa jumpat alennushintaan, käväisin Suomipumpissa, joka on sitä samaa pumppaamista, mitä sportpump on, mutta eri musiikilla, genre on melko helppo arvata jumpan nimen perusteella ;)

Tänä aamuna totesin, että flunssa ei tykännyt viikonlopun liikuntasuorituksista. Harmittaa, koska tänään olisi ollut sali+uinti suunnitelmissa. Nyt täytyy ottaa jonkun aikaa rauhallisesti ja odotella, että tauti menee ohi. Kärrykävelyllä kävin Luminan kanssa, ensin aamulla käytiin allergiapolilla hakemassa puurot vehnäaltistusta varten. Epämääräisten oireiden perusteella on herännyt epäily vilja-allergiasta, jota nyt vihdoin aletaan tutkimaan. Allergiapolin jälkeen käväisin töissä, koska uuteen rakennukseen siirtymisen myötä minusta tulee ultraäänivastaava, niin pitää perehtyä siihen asiaan tarkemmin. Lumina ei viihtynyt sisätiloissa rattaissa pitkään, joten pitää käväistä töissä joku päivä ilman pikkuneitiä, saa mennä mummille hoitoon siksi aikaa.
Siitä käveltiin Cittarilla, jossa käppäiltiin sitten ympäriinsä pitkä tovi aikaa kuluttaen. Siitä tassuteltiin valtavan ostosmäärän kanssa bussipysäkille. Piti ottaa ihan vaan maitoa ja jauhelihaa. Ostoskoriin päätyi mm. uusi talvitakki (ihanaa, sain ostettua pienempää kokoa olevan takin, aivan mahtavaa!), ulkoiluhousut ja kasapäin sapuskaa. Rahkaa ja mehukeittoa ostin itselleni laihisruuaksi, alkaa pelkät Naturdietin pussisapuskat tympimään. Bussilla hurautettiin Piispanristin Prismalle ja siitä käveltiin kotiin.Oli melkoinen urheilusuoritus painavia ostoksia kantaen ja matkarattaita työntäen :)

Salille tosiaan tekisi mieli, motivaatio olisi kova, mutta tämä flunssa nyt rajoittaa ikävästi kuntoiluintoa. Tarkoitus oli tässä kolmen lomaviikon aikana liikkua runsaasti, mutta ei näemmä mene kuten Strömssössä tämäkään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti