lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulu oli taas...

Vuoden suurin kulutusjuhla on onnellisesti ohi. Pukki kävi, saatiin kaikki kivoja lahjoja ja oli hyvä mieli. Lisäksi tuli ahdettua itsensä aivan liian täyteen jouluruokaa. Vaikka syönkin vain laatikoita ja rosollia yms, niin sain kehitettyä itselleni aivan kertakaikkisen yliannostuksen. Yöööh.

Joulupukki toi kaikkea ihanaa, kivaa, mukavaa ja tarpeellista. Sain esim. lämpöpeiton!! Mikä huikean mahtava lahja palelijalle :) Olen hyvin viluinen, palelen yleensä talvikuukaudet läpi, vain saunassa on tarpeeksi lämmintä, mutta ei siellä oikein voi joka päivä istua tuntitolkulla.. Sähkön tasauslaskukin näytti tänä vuonna siltä, että ensi vuonna ei vissiin saunota sähkösaunallamme ollenkaan..

Ja voi ihanuus, sain myös järjestelmäkameran! Kyllä joulupukki oli antelias tänä vuonna ;) Pääsen vihdoin ottamaan laadukkaita, hienoja kuvia. Kunhan opin kuvaamaan. Taiteellisessa silmässäni on kehittämistä ja parannettavaa vaikka millä mitalla, mutta onhan tässä vuosia aikaa opetella :) Nyt saa lapsista hyviä kuvia tallennettavaksi tulevaisuutta varten. Ja tänne blogiinkin saa uusia kuvia sitten kunhan siirtelen niitä koneelle.

Sain myös kirjoja, sukkia, suklaata, hajuvettä, kahvinkeittimen, korun ja kaikkea muuta kivaa.
Ostin koko perheelle joululahjaksi matkan Budapestiin. En ole koskaan ennen käynyt siellä ja odotan kyllä innolla. Olen kaikilta siellä matkanneilta kuullut paikasta pelkkää hyvää. Varattiin laadukkaan oloinen loma-asuntokin, se on lasten kanssa melkoisen paljon kätevämpää kuin ahtaassa hotellihuoneessa kyhjöttäminen. Toivon, että matkalla olisi mahdollisuus käydä kylpylässä tai muutamassakin. Saa nyt nähdä minne tie vie. Ryanair kuljettaa meidät määränpäähän jälleen kerran. Tässä kohtaa on muuten pakko valittaa siitä, että Ryanair lopettaa reittimatkat Edinburghiin. Siis voi @$¤$ nyt oikeasti. Täytyy siirtyä toisen halpalentioyhtiön, Norwegianin, asiakkaaksi sitten vaan. Ei kiinnosta maksaa reipasta ylihintaa lennoista, jotka saa oikeasti muulta paljon halvemmalla.

Töihin paluu äitiysloman jälkeen on sujunut kohtuullisen kivuttomasti. Osa asioista on unohtunut, suurin osa on muistissa kuitenkin vielä ja työ sujuu samaan tahtiin mitä aikaisemminkin. No, myönnettäköön, että olen hitaampi nyt kuin ennen mammalomalle jäämistäni, mutta eiköhän kaikki rutinoidu entiseen malliin taas ajan myötä. Työkaverit ovat parasta työssäni, heitä on ollut ikävä. Jutun taso on aina mahtavan ala-arvoista, joka työvuorossa saa nauraa :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti