lauantai 21. heinäkuuta 2012

Tässä nyt muutama kuva uudesta kodista:







Tässä isot lapset yläkerran makuuhuoneessa :) Lattiassa keittiön kattoikkuna, jännä ja erikoinen ratkaisu, johon tykästyin heti. Roopen vieressä oleva ulkoneva seinäosuus on nyt tapetoitu tiiliseinätapetilla, siitä tuli sellainen savupiippuefekti. Makuuhuuone on tilavampi mitä kuva antaa ymmärtää ja vaikka siellä on parisänky, pinnasänky, hoitopöytä ja tv tilaa jää silti runsaasti. Ihanaa, kun voi kävellä törmäilemättä mihinkään eikä varsinaisesti tarvitse väistellä mitään. Makuuhuoneen vieressä on "musiikkistudio", joka tällä hetkellä toimii kotimme Legolandiana :) Mutta kunhan kaikki tavarat on muutettu vanhasta kodista tänne niin mies saa siitä musiikkihuoneensa.



Makuuhuoneen yhteydessä on mahtava walk-in -vaatehuone. Sinne mahtuu kevyesti minun ja miehen vaatteet (miehellä niitä on HUOMATTAVASTI enemmän mitä minulla :D). Suunnitelmissa on hankkia peili ja pieni istuin tuonne, tulee sitten sellainen sovituskoppiatmosfääri vaatehuoneeseen :)




Muru siellä maalaa seinää tummanharmaaksi. Sävy on mielestäni tummempi luonnossa mitä kuva antaa ymmärtää. Viereinen pidempi seinä on maalattu vaaleammalla harmaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti