tiistai 9. kesäkuuta 2015

Ikkunanpesua ja tiedeleiriä

Meidän perheen koululaiset tykkäävät kovasti käydä leireillä. Tämän kesän ensimmäisen leirivuoron sai vanhin lalpsi, joka osallistuu Turun yliopiston järjestämälle tiedeleirille. Löysin vasta muutama vuosi sitten tämän Lasten yliopiston, joka järjestää sekä luentoja että leirejä tieteestä kiinnostuneille lapsille. Viime vuonna kun yritin ilmoittaa lapsia leirille, niin kaikki paikat olivat jo täynnä. Tänä vuonna asiasta viisastuneena istuin ilmoittautumisten avautumisaikaan koneella hakkaamassa reloadia, jotta varmasti sain lomakkeen auki ensimmäisten joukossa. Ja ihmeen kaupalla sainkin koululaiset leireille mukaan. Ne ovat todella suosittuja ja paikat menevät heti.

Lapsi nro 2 kävi keväällä Ihmeellinen vesi -luennolla ja tykkäsi kovasti. Siitä innostuneena tosiaan keskusteltiin tiedeleirille menemisestä ja molemmat koululaiset innostuivat ideasta. Lapsi nro 1 on mukana Rakenna robotti -leirillä ja lapsi2 menee elokuussa Fysiikan ja tähtitieteen leirille. Klikkaamalla TÄTÄ pääset tutustumaan Lasten yliopiston toimintaan. Se tulee kuulumaan meidän perheen arkeen niin kauan, kun on sen ikäisiä lapsia, että pääsee mukaan :)

Käytiin jo lasten 2,3 ja 4 (numerokoodaus, koska unohtelen jo itsekin jatkuvasti lasten nimet tai sekoitan lapset toisiinsa ;D) kanssa Seikkailupuistossakin ensimmäisen kerran tänä kesänä. Tytöt kävivät pomppulinnassa ja vauva pääsi ihmettelemään hiekkalaatikkoa.

Innostuin alkavan kesän kunniaksi pesemään ikkunoita :D Anoppi toi uuden ikkunanpesuvälineen, Sinin ikkunanpesin/kuivaimen ja siihen teleskooppivarren. Minulla on huippuanoppi :D Meillä ei ole kovinkaan montaa ikkunaa pestävänä, koitan tänä vuonna saada kaikki hoidettua. Viime vuonna jäi ikkunoiden pesu kokonaan, en jaksanut valtavan raskausmahani kanssa tehdä muuta kuin istua sohvalla tuulettimen edessä tuskailemassa.

Seikkailupuistossa

Seikkailupuistossa

Seikkailupuistossa

Seikkailupuisto

Sinillä siivous sujuu :D

Kesän ihana vihreys <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti