lauantai 3. tammikuuta 2015

Uusi vuosi

No jopa on taas ollut pitkä aika viime päivityksestä.. syksy ja alkutalvi ovat olleet melkoista matalalentoa päivästä toiseen ja usein myös pitkin yötä. Opiskelut veivät suuren osan ajasta, lisäksi olen keikkaillut tutulla vanhainkotiosastolla, mikä on ollut todella mukavaa ja mieltä virkistävää. Vapaa-aikana olen koittanut viettää laatuaikaa lasten kanssa.

Vuosi vaihtui, taas on lupausten ja suunnitelmien aika. Opinnot jatkuvat nyt virallisesti kätilöpuolella,   kodin muutostöihin on paljon ideoita ja joulusuklaiden ansiosta levinnyttä takapuolta pitää pienentää ennen kesää. Ja tietenkin pitää pyrkiä olemaan parempi ihminen, eikö ;)

Tällä hetkellä hetkellä työn alla on olohuoneen ikkunaseinä, joka sai tänään uuden, kauniin harmaan värityksen. Vanha likaisenvalkoinen peittyi vihdoin ja puunväriset (yök) listatkin saavat lähteä roskiin, tilalle tulee puhtaanvalkoista. Ikkunankarmit maalaan todennäköisesti kesällä. Puunväriset (yök) kukkalaudat joko maalaan tai vaihdan suosiolla kaupan siisteihin tuotteisiin.

Vauva senkun kasvaa hirmuista vauhtia. On nyt sen kokoinen, mitä isosiskonsa oli 9kk:n iässä ;) Hän on aivan hurmaava ja ihana hymypoika. Kova kiire on maailmalle, kun jo 12 viikon iässä oppi kääntymään selältä vatsalleen. Nyt jo kierii pitkin lattiaa ja kovasti koittaa ryömiä. Ihana <3

Joulustakin piti tehdä oma päivityksensä, mutta en kertakaikkiaan ehtinyt. Uutena vuotena olin töissä ilta+aamu -kombon. Lastenpolilla käytiin kahden pienimmän kanssa vähän ennen vuoden vaihtumista hakemassa molemmille korvatulehdusdiagnoosi.

Viime vuosi oli monella tavalla ainutlaatuinen, eniten pojan syntymän johdosta, mutta tutustuin myös uusiin ihmisiin, tulin hyväksytyksi haluamaani koulutusohjelmaan, palasin keikkalaiseksi vanhaan työpaikkaan, tein päätöksiä tulevaisuuden suhteen ja löysin uudenlaista varmuutta monella tapaa. Mielenkiinnolla ja suurella innolla odotan mitä vuodella 2015 on annettavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti