torstai 1. toukokuuta 2014

Pääsiäisviikonloppu

Näin vapun kunniaksi voisi viimein kirjoittaa pääsiäispäivityksen ;)
Eli silloin perjantaina lähdimme ajelemaan kohti Tamperetta ja Scandic Rosendahl -hotellia, josta olin varannut meidän porukalle perhehuoneen kahdeksi yöksi. Olin varautunut semiahtaaseen tilaan, mutta perillä meidät yllätti noin 50 neliön kokoinen kahden huoneen kätevä yhdistelmä. Heti hotelliin tullessa sain ystävällistä, sujuvaa palvelua, huoneet olivat siistejä ja hotellista löytyi myös mukava allasosasto, josta lapset tykkäsivät kovasti. Hotellin sisääntuloaulasta löytyi myös pieni leikkihuone lapsille.
Seuraavana aamuna käytiin uimassa, siitä sitten herkullisen hotelliaamiaisen kimppuun ja lopulta auto kohti Ideaparkia. Tarkoituksena oli käydä tutustumassa Funparkiin, joka olikin meidän lapsille oikein mieluinen kokemus :) joka ikäluokalle löytyy tekemistä ja jopa vähän aikuisillekin. Seuraksi saatiin ihanan ystävän perhe Ruovedeltä <3 Ideapark itsessään jäi kiertämättä, iski tungosahdistus ja samat kaupat löytyy kyllä muualtakin. 


Lasten toiveesta käytiin illalla Raxissa syömässä ja samalla nähtiin yksi äidin ystävä ohimennen :) Sunnuntaina oli aikainen herätys, jotta ehti uimaan ja syömään rauhassa ennen huoneen luovuttamista. Koska hotelli sijaitsee Pyynikin näkötornin vieressä käytiin siinä ohimennen kahvilla ja munkilla. Ylös torniin ei tällä kertaa lähdettu kiipeämään. Kahvitauon jälkeen otettiin kurssi kohti Raumaa, käytiin pikaisesti papan luona ruokkimassa lapset ja siitä edettiin vielä Olkiluodon ydinvoimalan vierailukeskukseen opiskelemaan sähkön tuotantoa :) Vierailukeskus on auki joka päivä, ihan käymisen arvoinen paikka jos niille kulmille eksyy. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti