keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Sairasloma, päivä 2

Eilen oli ylimääräinen neuvolalääkärikäynti, terveydenhoitajani oli huolissaan voinnistani ja jatkuvista supistuksista, joten hän varasi omatoimisesti lääkäriajan minulle. Huippupalvelua, ei voi muuta sanoa :) Lääkäri tutki paperini ja kysyi sitten milloin äitiyslomani alkaa ja kirjoitti suoraan sairasloman sinne asti. Edelleen, huippupalvelua! Lääkärin mukaan on näillä vaivoilla turha enää sinnitellä työssäni, sillä ne olosuhteet ei ainakaan tilannetta paranna. Siksipä saan nyt viettää kesää kotona lasten kanssa. Ensimmäinen kesä pitkään aikaan, kun ei tarvitse viettää suurinta osaa siitä töissä!

Raskaudessa on monenlaista muutakin ihmeteltävää, äitiyspolikäynnillä (supistusten vuoksi) löytyikin yllättäen istukka osittain kohdunsuun päältä. Tämä oli jäänyt rakenneultran tekijältä näkemättä.. hupsista vaan, grr. Koska istukka on takaseinässä ei sen liikkumiseen paljoa toivoa ole, mutta aina on pieni mahdollisuus. Neuvolalääkäri sanoi eilen suoraan, että ei takaseinäistukat liiku yleensä minnekään. Huoh. Arvatkaa haluanko sektion? En todellakaan. Mutta eipä liene vaihtoehtoja. Lisäksi oli puhetta lisäistukasta. Täytyy vielä kysyä siitä tarkemmin seuraavalla uä-käynnillä. Supistukset ovat toistaiseksi vasta pehmittäneet vasta paikkoja, mutta viikkojakin on nyt vain 26+5, joten suhteellisen rauhallisesti pitää ottaa.

Omituinen kämmenten kutina on vaivannut nyt viitisen päivää. Heti tuli mieleen raskaushepatoosi ja sainkin nopeasti lähetteen labraan. Siellä kävin piikitettävänä tänä aamuna.

Isot lapset olivat viime viikolla seurakunnan järjestämällä urheilupainotteisella leirillä, yöpyivät muutaman yön Rymättylässä leirikeskuksessa. Tänään vein heidät keskuspuistolle, osallistuvat yleisurheilun päiväleirille, joka kestää kaksi päivää. Perjantaina poija lähteekin sitten uintileirille Kotkaan.

Itse nautin aamupalan ja päivän lehden terassilla, sen jälkeen odottaa maalaushomma ja puutarhatyöt. Kyllähän vielä ehtii kylvää?? Eh...

Tuulikaapin remontti on melkein valmis, siitä lisää myöhemmmin :)


Pipi


Marjasatoa tuloillaan :)

Aamu terassilla

Ikeassa viime viikolla, muhkea on...

Kukkia tuloillaan :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti