tiistai 3. joulukuuta 2013

Talvi?

Anteeksi, mutta missä kaikki lumi on? Kertakaikkisen ankea "talvikeli" meillä täällä. Pienin lapsi on yltäpäältä kurassa hoitopäivän jälkeen, se kura ja hiekka kulkeutuu kaikkialle. Joko voisi saada kauniin valkoisen lumipeitteen kuran peitoksi? 

Kello on 00:36 yöllä tällä hetkellä. Unesta ei ole tietoakaan. Syksyisin (tämänhetkinen säätila voidaan luokitella syksyksi) olen normaaliakin väsyneempi, mikä tuntuu olevan melko yleinen ilmiö, ihan näin pikaisesti yleisestä haukottelun määrästä päätellen. Väsymyksestä huolimatta unettomuus on sitkeä vaiva. Olen koittanut useamman päivän sinnitellä ilman lääkitystä, jotta saisi elimistön tajuamaan mitä pitää tehdä. Ei tajua.

Marraskuusta ja lokakuun lopusta olisi kerrottavaa, oli tosiaan Halloween-juhlat, Tampereen reissu, kylpyläreissu lasten kanssa ja ensimmäiset pikkujoulut. Koitan päivemmällä saada postaukset tehtyä. Tulevasta sen verran, että nyt viikonloppuna mies pitää bändin pojille pikkujoulut meillä, minä karkaan siksi ajaksi hotelliin viettämään laatuaikaa itseni kanssa :) ajattelin shoppailla jouluostoksia, käydä syömässä jossakin ja nukkua (ainakin yrittää..). Ensi viikolla onkin meidän osaston omat pikkujoulut. Olen ohjelmasuunnittelussa mukana, se on kyllä edelleen vähän vaiheessa..

Sain avoimen AMK:n hoitotyön kokonaisuuden suoritettua kunnialla. Erittäin tarpeellinen kurssi oli kaikenkaikkiaan, etenkin kakkostyöni (vanhuspuolella) kannalta, mutta toki toi uusia asioita myös päivystysröntgenissä työskentelyyn. Anatomian osalta kertaus oli tarpeen, pääsin loistamaan tentissä ja arvosanaksi tuli 5. Enpä tosin röntgenhoitajalta hyväksyisi vähempää. Olen kovin vaativa itseäni kohtaan, etenkin näissä opiskeluasioissa. Täydellisyyden tavoittelu johtaa usein siihen, että on vaikea lopettaa ajoissa, hyvänä esimerkkinä ylipitkät esseet.. 

Keväällä on edessä lisää opiskelua, kerron siitä lisää myöhemmin.. Mutta kovin olen siitä innoissani :) myös hallinnon opinnot kiinnostaisivat jossakin vaiheessa, mutta toistaiseksi "tyydyn" nyt tähän mitä on tulossa.