maanantai 4. helmikuuta 2013

*yawn*

Voi hyvää päivää, että ihminen voi olla väsynyt. Koin todellisia epätoivon hetkiä, kun kello huuteli herätystä klo 05:20 aamulla. Lauantaina meni ns. pitkäksi, päästiin miehen kanssa nukkumaan jopa aamukuudelta ja siitä sitten muutaman tunnin päästä olikin aika herätä takaisin arkitodellisuuteen ja lapsiperheen elämään. Ei vanha enää jaksa.

Yökerhossa oltiin tappiin asti piiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa, oli mukavaa seuraa ja kivaa yhdessä, aika meni kuin siivillä. No, sitten olin urpona hukannut narikkalappuni jonnekin, minkä takia joutui odottamaan ikuisuuden, että sai takin takaisin. Seuraava kuningasidea oli jonottaa nakkikioskilla sitä ruiskasvishampurilaista, joka oli aivan pakko saada siinä neljän maissa aamuyöstä. Turun ja Tampereen älykköedustajat päättivät järjestää rähinän kioskijonossa aiheesta "sun mutsis on ihan perseestä".. Siis OIKEASTI nyt ihmiset. Kyllä hävetti koko ihmiskunnan puolesta taas.

Taksiakin sai odotella tovin, mutta onneksi lopulta päästiin joulupukin kyytiin. Nyt selvisi, mitä pukki tekee joulujen välissä... Pitkä tukka, pitkä vaalea parta ja silmälasit, muutenkin sellainen satuhahmomainen habitus. Tuijotin pukkia hämmentyneenä koko kotimatkan. Onneksi tajusin käyttäytyä kiltisti, että saan lahjoja tänäkin vuonna.

Mutta tosiaan, tämänpäiväinen aamuvuoro oli jokseenkin vaikea rämpiä läpi. Onneksi oli työpisteessä hyvä työporukka ja muutenkin suhteellisen rauhallinen päivä, joten aika meni nopeasti ja kotona pääsi suoraan sohvalle lepäämään. Ihana mies kun hoiti lapset ja tiskit ja ruuanlaiton.

Olen myös juossut tänään. Vihaan juoksemista, se on epämiellyttävää, mutta välillä näemmä välttämätöntä. Pelkäsin aamulla myöhästyväni bussista, joten juoksin osan matkasta bussipysäkille. Toiseen kertaan jouduin juoksemaan kun havahduin siihen, että jumppa alkaa 10 minuutin päästä ja meiltä on noin vähän päälle 10 minuutin kävelymatka Kilosporttiin. Ei muuta kuin juoksutossut jalkaa taas ja hiki päässä puuskuttaen perille. Yritin jumppaa maksaessani läähättää jotain selitystä tyyliin "vieläköhän ehtii mukaan, tulin niin nopeasti kuin pystyin", mutta kassaneidin semisäälivästä ilmeestä päättelin, että ei mongerruksestani saanut mitään selvää :D olin jo valmiiksi hikinen päästessäni jumppasaliin. Ainakin oli kunnon alkulämmittely sitten..


perjantai 1. helmikuuta 2013

Jipii

Vaaka näytti tänä aamuna -500g vähemmän mitä eilen, joten tammikuun laihdutussaldo on sittenkin
yhteensä -5kg. Jei :) Se jää nyt kilon asettamastani tavoitteesta, mutta näillä mennään. Tästä sitten eteenpäin kohti kevyempää kevättä.

Tänään on vapaapäivä, sain aamulla nukkua pitkään kun yöllä ei meinannut tulla uni millään, ja piti turvautua Imovaneen taas kerran.

Tämä koko viikko on ollut siivousviikko, ja tänäänkin olisi tarkoitus pestä lattioita ainakin yläkerran aulatilasta ja pestä useampi koneellinen pyykkiä, sekä pyyhkiä olohuoneen pölyt. Mies pitää kavereineen saunaillan huomenna, itse lähden "karkuun" kavereiden kanssa Hesehotellille aloittelemaan iltaa ja ilmeisesti syömään Parillaan. Kun ravintolaa mainostetaan nimikkeellä "steak house" niin en usko, että kasvissyöjälle kovin kummoista valikoimaa on tarjolla, mutta menun mukaan sentään jotain syötävää olisi minullekin :)