torstai 31. tammikuuta 2013

Hui kamala

se on nyt tammikuun viimeinen päivä.
Hirveän kiireinen ja tapahtumarikas kuukausi takana.

Kuukauden alkupuolella käytiin Ruovedellä rakkaiden ystävien luona kyläilemässä. Varattiin Haapasaaren lomakylästä mökki yhdeksi yöksi. Sen kanssa mahtavan hyvä tuuri, saatiin booking.comista mökki reippaasti halvemmalla, ja paikan päällä se vielä vaihdettiin suurimpaan mökkiin mitä heillä on tarjota, koska meitä olikin 5, ei siis alunperin laskettu vauvaa yhdeksi sänkyä tarvitsevaksi isoksi ihmiseksi :) Hyvä näin. Vatsatautiepisodit lähtivät käyntiin sinä yönä, kun Lunalle iski kova mahakipu ja lopulta tyttö oksensi rajusti. Sen jälkeen nukkuikin reippaasti aamuun asti, hänen mahatautinsa jäi siihen. Meillä muilla olikin vähän rajumpi tauti...

Mutta tässä nyt muutama kuva siltä reissulta:





Lumina tykästyi tuohon Brion taaperokärryyn, jonka sitten hommasinkin hänelle. Neiti viilettää ympäri olohunetta kärrynsä kanssa kovaa vauhtia :) Ihan ehdoton hankita taaperolle. Ostin luonnollisesti mustan kärryn, sopii sisustukseen ;D




Sitten jokunen kuva Haapasaaren lomakylästä. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka Ruovedelle päin kulkeutuvat ja tarvitsevat yöpaikkaa. Mökkejä on saatavilla eri kokoisille perheille tai yksin matkaaville. Kesällä on erittäin kaunis paikka, ja talvellakin viihtyisä.


















Seuraavaksi mahatauti iskikin Roopeen, joka oli aivan vuodepotilaana muutaman päivän. Hygieniahysteerisenä hinkkasin ovenkahvat ja kaikki muutkin käpälöinnille alttiit pinnat desinfiointiaineella moneen kertaan, mutta ei auttanut, taudin voittokulku jatkui. Kolmantena tipahdin minä, paha olo ja mahakipu iski aivan yllättäen keskellä päivää, kesken yhden luennon itse asiassa. Onneksi mies tuli noutamaan huonovointisen vaimonsa ja pääsin kotiin asti, suoraan vuodesohvalle makaamaan. Siellä vietinkin vuorokauden tuskissani. Viimeisenä taudin kaappasi itselleen mies, joka kärsi varmasti eniten. Onneksi pienin säästyi viruksen hyökkäykseltä, koko ajan pelkäsin, että myös vauva on saanut taudin ja kyttäsin monta päivää toisen olotilaa.

No, on tässä kuussa jotain positiivistakin tapahtunut :) Ystävä Edinburghista kävi kyläilemässä, toi tuliaisia ja tietenkin ihanan tuulahduksen Skotlantia mukanaan. Hirveä ikävä Edinburghiin. Miten voi kaivata  ja ikävöidä kaupunkia kuten se olisi ihminen?

Kahden työkaverin kanssa käytiin Helsingissä kouluttautumassa natiivikuvantamisen tiimoilta. Enpä voisi väittää, että olisi ollut erityisen onnistunut koulutustapahtuma, jäi paljon kritisoitavaa. Täytyykin muistaa antaa palautetta. Muutoin oli mukavaa, hotelli (Crowne Plaza) oli aivan huikean hieno ja aamupala siellä aivan vertaansa vailla. Samalla tuli nähtyä pitkästä aikaa vanha työkaverikin.

Ystäväpariskunnan erittäin hienot ja tyylikkäät hääjuhlat vietetiin muutama viikko sitten. Puitteet olivat upeat ja hääpari todella onnellisen oloisia :) Yleensä en mistään turhan herkästi liikutu, mutta morsiamen puhe oli mielettömän koskettava.


Laihdutusprojekti, tämä iänikuinen "rantakuntoon 2015", on lähtenyt semilupaavasti käyntiin. Painoa tippunut tammikuun aikana -4,5kg, mikä ei nyt mielestäni kovinkaan hillitön saavutus ole, mutta alku kuitenkin. Toki vastaefektinä on lihasmassan kasvaminen, salilla ja sportpump -jumpassa on tullut käytyä ahkerasti, enkä käytä (naiselle) pieniä painoja, vaan pyrin joka liikkeessä maksimimäärään.

Ikeassa käytiin tänään pitkästä aikaa, mitään ei pitänyt ostella, mutta ainahan sieltä jotain tarttuu mukaan. Laitan vaikka kuvia kunhan saa hyllyt ja muut systeemit paikoilleen. Ja Polarn O. Pyretiltä odottelen pakettia...